Adio Gabi Badalau! Claudia Patrascanu, primele declaratii despre noul barbat din viata ei

Scandalul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a tinut primele pagini ale pubicatiilor online. Artista isi doreste sa se termine divortul pentru a-si reface viata.

Claudia Patrascanu se lupta cu Gabi Badalau de mai bine de un an si jumatate, pentru a avea custodia exclusiva a copiilor.

Claudia Patrascanu, despre noul barbat din viata ei

Solista spune ca are o multime de admiratori

”De ce sa nu pui punct frumos si sa o iei de la capat cu altcineva? Pentru ca nu suntem nici singurii si nici primii. Imi doresc din toata inima sa se termine acest proces de divort. Imi doresc din suflet ca tatal sau tatii sa realizeze o data pentru totdeauna ca in viata aceasta este foarte importanta mama. Tatal isi vede de viata lui, eu, ca mama, pretuindu-mi atat de mult copiii, ma gandesc cum sa le fie mai bine. Sa stiti ca am admiratori. Am, de ce sa neg? Oameni frumosi, barbati frumosi, draguti, dar stiti cum e, la inceput toate sunt frumoase, lapte si miere. Acum, trecand prin aceasta experienta sunt mult mai atenta”, a spus Claudia Patrascanu.

Publicitate

Desi a suferit enorm din cauza lui Gabi Badalau, Claudia spune ca nu va ramane toata viata singura. Femeia a mentionat ca nu a avut nicio relatie de cand ea si Gabi s-au separat, dar isi doreste langa ea un om minunat care sa o iubeasca sincer.

”Vreau sa ies din aceasta casnicie cu demnitate. Fiind un om foarte credincios, nu vreau sa gresesc cumva si nu vreau sa se interpreteze gresit. Am dreptul la viata si eu, bineinteles, ca orice om, dar in momentul in care voi face un prim pas, sa ies la un ceai cu cineva, cumva o sa se afle. In momentul de fata nu sunt pregatita si nici deschisa pentru o noua relatie. De 2 ani sunt singura. Nu sunt pregatita pentru nimeni. Simt nevoia sa imi vad de viata mea, simt nevoia sa ma refac si apoi ce va vrea Dumnezeu. Nu o sa raman singura, sunt tanara si plina de viata si imi doresc langa mine un om minunat”, a mai spus Claudia Patrascanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.