Claudia Patrascanu, adevarul despre casatoria lui Gabi Badalau cu Bianca Dragusanu: ”Nu m-a despartit Bianca de Gabi”

Claudia Patrascanu spune ca cei doi, Gabi Badalau si Bianaca Dragusanu, se vor casatori. Solista a declarat ca nu este impotriva.

”Daca vor sa se casatoreasca sa se casatoreasca, dar intai trebuie sa divorteze. Poate acum vine cu demnitate si barbatie in fata domnilor judecatori si spune: „vreau sa termin acest divort mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau sa ma casatoresc”. Cum a spus si el si mi-a confirmat ca Bianca ii va fi viitoare sotie. Trebuie sa se termine acest divort. Mai departe, imi voi vedea eu de cresterea copiilor cum mi-am vazut si pana acum caci ei sunt importanti”, a declarat Claudia Patrascanu la Antena Stars.

Claudia Patrascanu : ”Nu m-a despartit Bianca de Gabi”

”Nu m-a despartit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasa, nu am ce sa zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masa langa Bianca, probabil ca o sa o cunoasca pe cea mica. Eu intotdeauna am fost un om cerebral si un om deschis la lucrurile acestea.Gabi stie, pentru ca… chiar in momentul in care el avea o relatie din casnicie, de aceea mi-am si dorit divortul, ca el sa poata fi fericit cu cine vrea. Vreau doar sa fiu linistita si sa se termine cu totul”, a mai spus solista la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Un barbat de 39 de ani, bolnav de coronavirus, explica de ce COVID-19 e complet diferit de gripa si care sunt semnele bolii

Bianca Dragusanu, mesaj pentru mama lui Gabi Badalau

„Un barbat care isi trateaza femeia ca pe o printesa este o dovada ca a fost nascut si crescut in mainile unei regine”, a fost mesjaul postat de Bianca Dragusanu pe Instagram, in dreptul unei poze.

Autor