Cine este barbatul de 33 de ani care si-a pus capat zilelor in direct pe Facebook

Un barbat de 33 de ani din Iasi s-a sinucis in direct, pe Facebook! Oamenii au foast socati atunci cand au vazut imaginile in care tanarul a legat o franghie de o grinda si si-a pus capat zilelor. Un barbat, alarmat de internauti a mers la fata locului si i-a taiat funia, dar era prea tarziu.

Irinel, tanarul de 33 de ani, avea o fetita in varsta de 6 ani. Mama copilei a abandonat-o la Protectia Copilului Iasi in anul 2017.  Potrivit bzi.ro,  barbatul si-a dat acceptul ca fetita sa fie data spre adoptie. Acesta se pare ca ar fi avut remuscari dupa aceasta decizie si si-a pus capat zilelor.

Mama fetitei, aflata in Anglia a fost contactata pentru procesul de adoptie al copilului.

„Copilul a fost nascut in 2015 si a fost abandonata de mama la varsta de 2 ani, in anul 2017. A fost pusa in sistem in asistenta maternala. Mama a plecat in strainatate, iar inainte a adus-o si a spus ca nu o mai poate tine. Parintii nu erau casatoriti, dar copilul a fost recunoscut de tata. Cam odata pe an, tatal si-a vizitat copilul, mama insa nu a mai fost gasita. Pe 28 ianuarie 2021 a avut loc procesul in vederea adoptiei, unde tatal a semnat consimtamantul pentru adoptie. Mai urma un proces peste consimtamantul mamei. Tatal mai are o sora, in satul Halaucesti, care de asemenea a semnat consimtamantul pentru adoptie”, a declarat Tiberiu Bantas, purtator de cuvant DGASPC Iasi.

Ce spun oamenii care l-au cunoscut pe tanar

„El era un elev destul de introvertit, care provenea dintr-o familie chinuita… Dupa ce i-au murit parintii, Irinel a stat la casa de copii. Imi aduc aminte ca a fost un elev cuminte, plin de bun simt, si-a vazut de treaba lui! In orice caz, vestea a venit ca un adevarat soc pentru comunitate, chiar daca el e plecat de mult timp din Halaucesti. Se vorbeste ca ar fi intrat intr-o despresie dupa ce s-a despartit de sotie si ar fi ramas si fara nevasta, si fara copil. Dumnezeu sa il odihneasca!”, a declarat Petru Burbulea, primarul din Halaucesti.

Citeste si articolul :   Orasul din Romania care reintroduce regulile din starea de urgenta. Masca obligatorie chiar si in aer liber

„Am mers la ferma si am vorbit cu el. Era agitat… Mi-a spus ca a pierdut tot si ca nu mai are nimic! El a avut un proces joi si judecatoarea i-a spus ca nu mai are dreptul sa isi viziteze copilul. Asta l-a afectat mult de tot! Am vorbit cu el despre asta, dar… degeaba! M-a sunat sora lui si mi-a spus sa ma duc repede la ferma. Cand am ajuns, nu mai respira! Am sunat la Salvare, iar in timp ce eram cu cei de acolo la telefon, i-am facut resuscitare. Nu si-a revenit nici dupa ce a ajuns Salvarea”, a declarat proprietarul fermei din comuna Ion Neculce, unde a avut loc tragedia.

Autor