Imaginea cu care Loredana Groza si-a uluit fanii , chiar pe 1 iunie

Loredana Groza si-a surprins iar fanii cu ipostaze indraznete. De aceasta data, cunoscuta cantareata a pozat in dormitor, purtand un body negru, transparent.

De 1 iunie, Loredana Groza s-a decis sa posteze o imagine care sa le starneasca imaginatia admiratorilor. Ea a semnat poza cu hashtag-ul ”Ca un copil rebel”, iar reactiile nu s-au lasat prea mult asteptate. Peste 200 de urmaritori i-au scris comentarii, in cateva ore.

Multi s-au intrecut in comentarii de apreciere: ”Esti o femeie foarte frumoasa si bravo tie”, ”Esti bomba”, ”Arati superb, nu asculta haterii”, ”Esti o femeie frumoasa ! Le e ciuda la toti”.

Publicitate

Altii au pus-o imediat la zid, considerand ca artista exagereaza cu postarile sexy: ”In niciun caz nu esti ca un copil rebel, nu are nicio legatura una cu alta, ceea ce afisezi tu este vulgaritate totala, si nu una frumoasa. Esti mega exagerata cu postarile astea”, ”Cand ai sa te maturizezi?”, ”Reclama la video-chat?”, ” Ti se vede veverita, fata mea”.

Citeste si articolul :   Gigi Becali nu mai tace: “Reghe are pe una de opt ani, i-a facut fetei si salon de infrumusetare in Dorobanti. Stie si Ana. Asa cum si Reghe stie de ea si

„Inca putin si te vedem goala. Cat de mult te apreciez pentru ceea ce esti si ce faci… tot pe atat nu inteleg de ce pozezi in starleta porno in ultimul timp, chiar nu ai nevoie! Te faci de ras, iti faci de ras toata cariera din spate. Doar pentru ca te vezi sexy si esti mandra de cum arati nu trebuie sa te postezi pe retelele de socializare atat de dezbracata”.

„Parca trebuia o poza din copilarie 😂”,”Cand te maturizezi?”,”Cap ai, minte iti mai trebuie mamaie. Trist,ce pot invata copii„, au fost o mica parte dintre mesajele rautacioase primite din partea internautilor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.