De ce e bine sa pui sare in coltul casei

Inca din cele mai vechi timpuri, sarea a avut un rol foarte important in cele mai multe dintre religiile lumii, aceasta fiind folosita pentru a purifica obiectele sau pentru a inlatura maleficul.

De exemple, in traditia budhista, sarea e folosita pentru a alunga spiritele rele. De asemenea, adeptii acestei religii sunt cunoscuti pentru faptul ca arunca sare peste umar, dupa o inmormantare, pentru a se asigura ca spiritele rele nu raman in lumea noastra.

Religia Shinto foloseste, de asemenea, sarea pentru a purifica un loc, acesta fiind motivul pentru care inainte de fiecare meci de sumo, se arunca sare in centrul ringului.

Cum se foloseste sarea pentru a purifica locuinta

Potrivit vechilor traditii, daca pui sare la colturile casei, vei avea parte de noroc, pace si prosperitate. De asemenea, acest ritual va da roade daca stai in mijlocul camerei, iei o mana de sare si o arunci in toate colturile, miscandu-se in directia acelor de ceas. Acest lucru va risipi energia negativa, va purifica si va proteja casa de spiritele malefice si de energia negativa.

Citeste si articolul :   Obiceiuri de Ajunul Craciunului 2020 - Se deschide Cerul si se indeplineste o dorinta

Semne ale unui dezechilibru energetic in casa

Cea mai importanta intrebare este cum sa intelegeti ca energia din casa dvs. lasa mult de dorit. Ar trebui sa fii in garda si sa suspectezi ca ceva nu e in regula daca in casa ta …

… apar furnici;

… apar gandaci;

… Lucrurile dispar;

… Animalele se imbolnavesc;

… florile se usuca;

… becurile se ard adesea;

… Se aud zgomote si sunete de neinteles;

… usile se trantesc singure;

… membrii familiei se cearta tot timpul;

Autor