Bianca Dragusanu, declaratie halucinanta: “Mie mi s-a oferit o suma de bani, sa spun ca am coronavirus”

Bianca Dragusanu, face tot posibilul sa tina prima pagina a lumii mondene. Diva a acordat un interviu pentru Romania TV. Aceasta a facut dezvaluiri destul de socante.

”Te costa un pic, daca vrei, de maine, sa spui ca ai virus. Am mai auzit eu ca printre vedete se mai practica si asta. Se ofera o suma de bani si esti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am si dovezi, dar nu vreau sa dau nume, pentru ca nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o suma de bani, sa spun ca am coronavirus, in urma cu vreo opt luni, cred.

Autoritatile cam exagereaza cu restrictiile astea. Sunt foarte responsabila, daca eu consider ca e prea mare riscul, nu ma expun”, a declarat blondina la Romania TV.

Bianca Dragusanu  nu a demonstrat afirmatiile.

Blondina, pregatita de nunta cu Badalau

„In momentul de fata chiar cred ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Am plecat singura in vacanta si, de acolo, am plecat cu cineva intr-o vacanta. O luna de zile am stat doar intr-o vacanta. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se intampla exact ce-mi doresc sa mi se intample si sunt fericita. Nu-mi gasesc cuvintele sa ma exprim. Exista cineva in viata mea care ma face foarte fericita, da, este adevarat. Da, ma marit. A treia oara o sa fie cu noroc. E clar ca o sa ma marit”, a declarat Bianca Dragusanu.

Citeste si articolul :   Simona Gherghe, reactie acida dupa ce au fost anuntate masurile de Paste: „Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui!”

Autor