Alex Bodi, despre amenintarile care i-au fost adresate fostei sotii, Bianca Dragusanu: „Ce cauti, aia gasesti!”

Bianca Dragusanu a fost amenintata si jignita de trei barbati. Convorbirile telefonice au fost inregistrate de blondina si prietena ei.  Cu probele au mers la Politie. Multe guri rele ar fi afirmat ca este polsibil ca fostul sot, Alex Bodi, sa fie in spatele acestor amenintari.

Potrivit Antena Stars, Alex Bodi spune ca regreta ca Bianca Dragusanu trece prin asemenea momente delicate, dar nu vrea sa mai stie nimic despre diva.

„In primul rand , vreau sa spun ca imi pare rau pentru aceasta situatie delicata prin care trece, mai ales pentru micuta ei. Referitor la ea este un capitol incheiat definitiv, eu chiar nu vreau sa mai fiu asociat.”, a declarat Alex Bodi.

De asemenea, Bodi a spus clar ca nu este implicat in amenintarile pe care Bianca Dragusanu le-a primit din partea celor trei barbati. Alex Bodi mai spune ca telefoanele pe care le-a primit fosta sotie pot fi un raspuns al situatiilor controversate pe care le-a creat, in ultima vreme, cu anumite persoane influente.

Publicitate

„In viata trebuie sa stii ca sunt anumite lucruri care se intampla la un moment dat, daca superi alte persoane. Ce cauti in viata, aia gasesti! Imi pare rau si eu nu doresc raul la nimeni. Doar ca vreau sa las totalmente, sa zic asa, finalul acestei asocieri sau relatia mea cu dansa, in trecut. S-a ingropat. Fiecare sa isi vada de viata lui asa cum stie.”, a mai spus Alex Bodi, pentru sursa citata mai sus.

Potrivit informatiilor transmise de avocatul Biancai, amenintarile au venit cu certitudine din partea unor barbati.

Unul dintre ele mai mult ca sigur este un numar de abonament. Mai mult decat atat, pe doua dintre numerele de telefon exista si o poza la WhatsApp, adica doi dintre cei care au sunat au fost deja identificati. Nu stiu sa spun din ce zona”, a declarat avocatul Biancai Dragusanu.

„Am bagat numarul in memorie si apare si poza si ca are telefonul din 2019. Imbecil, ce sa zic! Cat de idiot sa fii! Au si poza la WhatsUp, cum se poate asa ceva? In 2021 sa ma suni de pe numarul tau de telefon, de pe abonament, cu poza si sa ma ameninti, sa-mi spui de copilul meu si ca intri peste mine in casa?

Citeste si articolul :   Noi detalii din dosarul lui Alex Bodi. Giani Kirita ar fi participat si la un santaj.

Sunt trei barbati. Inteleg sa ma injuri pe mine, dar cand vii si spui de copilul meu, ca esti in fata blocului meu, deja mie nu mi se mai pare gluma! Ma injuri o data, de doua ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? In codru? Nu se mai poate asa ceva!”, a completat Dragusanu.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.