Ce a spus Gigi Becali dupa acuzatia adusa de Aurel Padureanu

Aurel Padureanu a spus ca Patronul FCSB, Gigi Becali, nu l-a ajutat cu nimic nici inainte, nici dupa moartea Corneliei Catanga. Mai mult, sotul regretatei artiste il acuza pe Becali ca a vrut sa-i “umileasca” familia, dandu-le un loc in caminele pe care le detine.

„Cand iti moare tovarasul de viata, cand imi moare inima mea, cand moare sufletul meu, cand moare aerul meu, ce stare pot sa am? a declarat sotul Corneliei Catanga, intr-un interviu pentru ”XNS”, de la Antena Stars.

Aurel Padureanu si fiul sau Alexandru trebuie sa se mute din vila din Bragadiru intr-un apartament din cartierul Rahova din Bucuresti.

„Si trebuie sa ma mut de aici, ca nu pot sa stau aici sa vad lucrurile ei in permanenta. Pe 10-14 ne da proprietarul afara de aici pentru ca a vandut casa si uite asta. Am gasit la un bloc sa ne mutam o perioada, in Rahova, langa familia mea, acolo”, a mai spus muzicantul.

Publicitate

Gigi Becali i-a propus lui Aurel Padureanu sa se mute intr-unul dintre caminele pe care le detine, unul in Ghencea si altul in Berceni,

„Si cand am sperat si noi ca o sa ne dea, ne ajuta oamenii de bine, dar nu ne-a ajutat nimeni, tata. Ei, uite ca nu. Omul vrea sa ma duc la camin. Si, ce? Eu sunt un om, un muzician, cu copilul meu sa stau la camin?Acolo au bagat ei oameni care sunt ultimii oameni. Noi suntem artisti. Am bucurat sufletele a milioane de oameni. Nu e corect. L-am sunat si omul asta mi-a spus”, a mai spus Padureanu.

Cum a reactionat Gigi Becali?

Gigi Becali a marturisit ca nu o cunostea pe Cornelia Catanga, iar pe Aurel Padureanu l-ar fi vazut o singura data, in urma cu 40 de ani la un spectacol muzical. Mai mult decat atat, patronul echipei de fotbal Steaua a declarat ca nu il intereseaza reprosurile pe care lautarul i le aduce si chiar isi doreste ca numele lui sa nu fie asociat nicio clipa cu cel al lui Aurel Padureanu.

Citeste si articolul :   Scandal mare. Cornelia Catanga a fost inmormantata.

Gigi Becali a mai spus ca daca ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci si-ar fi oferit ajutorul cu mult inainte sa-i fi fost cerut, dar in aceasta situatie, singurul ajutor pe care i l-ar da lui Aurel Padureanu si fiului sau ar consta in doua locuri la unul dintre caminele pe care acesta le detine in Capitala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.