Stefan Mandachi: Primesc un mesaj: ”E iadul acolo, nu am vazut niciodata asa ceva. Nu-mi vine sa cred ca e realitate ceea ce traim”

Stefan Mandachi, initiatorul protestului #sieu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Barbatul povesteste ce a patit.

“E ora 02:00. Primesc un mesaj: ”E iadul acolo, nu am vazut niciodata asa ceva. Nu-mi vine sa cred ca e realitate ceea ce traim” imi scrie un prieten medic. La spital la Suceava trebuie intervenit URGENTISSIM!

URGENT! URGENT!

Este un focar de infectie care va arunca in aer orasul (sau in groapa). Trebuie sa vina aici Primul-ministru si Presedintele, Arafat, ministrul Sanatatii de manuta cu toti expertii si liderii care pot sa reinstituie o stare de calm si INCREDERE.

Publicitate

Nu ne freaca grija cine-o fi vinovat acum, dar e momentul zero! Acum, trebuie sa se intervina!
Nimeni nu mai are incredere in spital in aceste clipe. Cred ca niciun om din Romania nu s-ar apropia macar de orasul Suceava, daramite de Spitalul Suceava.

In urma cu zece minute m-a sunat plangand o doamna ca sotul ei este cu dializa si a fost adus la infectioase, unde este un focar. Singura ei dorinta era sa-l extraga de acolo si sa mearga la Iasi. Ma intreaba daca stiu cum sa faca. Habar n-am. Tastez si eu mesaje si intreb. (Mi-e groaza de situatia ei: in curtea spitalului, la infectioase… cu sotul dializat, in salon cu cineva care are Coronavirus)

O alta persoana imi scrie ca fierbe, are febra & frisoane, dar nici nu concepe sa mearga la spital: ”mi-e groaza sa nu ma infectez”. O intreb ”si daca ai Coronavirus?” Imi raspunde foarte sigura pe ea: ””nici nu vreau s-aud, nicio forma nu ma duc la testare. Daca n-am nimic si ma infectez pe-acolo?”.

Ne rugam sa nu ne doara ceva. Am sentimentul ca suntem intr-un fir de ata, nimeni nu ne baga in seama cu adevarat. Doar suntem interesanti ca subiect de stire.

Voi incepe o campanie de strangere de fonduri masiva prin Crucea Rosie, (voi afisa conturile) dar nu stim ce anume este nevoie. Nimeni nu comunica. M-au sunat forbalisti, antreprenori, transportatorii ATB, care vor sa doneze bani. Sume consistente. De aceea, solicitam sa ni se comunice cu subiect si predicat de catre spital si de catre toate autoritatile competente:

– incepand de astazi pentru o luna: ce obiecte sunt necesare si cate mai precis (combinezoane, masti, ochelari, dezinfectanti stim. Dar cate?)

Citeste si articolul :   Povestea tulburatoare din spatele fotografiei care a impresionat o tara intreaga. Ce a urmat dupa ce Ciprian a salvat bebelusul

– sursa de unde le putem achizitiona. Este un haos si nu intelegem nimic, dar daca ne unim mai multi, o scoatem la liman.”

https://www.facebook.com/stefanvalentinmandachi/posts/3193809114004412

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.