Claudia Patrascanu, declaratii acide despre relatia lui Gabi Badalau cu Bianca Dragusanu: “Nu stiam ca avea in minte sa plece cu o femeie care…”

Claudia Patrascanu este suparata pe Gabi Badalau pentru modul iresponsabil in care se comporta. Femeia a postat mai multe mesaje pe contul sa fe Facebook.

“Un an nou , noi responsabilitati noi oportunitati si povestea continua , doar personajele se mai schimba ….

Publicitate

Asadar azi am fost invitata impreuna cu tatal copiilor mei sa participam la o sedinta de consiliere care are drept scop consilierea noastra in ceea ce-i priveste pe copiii nostri
Alta invitatie, alta ignorare din partea tatalui copiilor …

A urmat asteptarea pana in jurul orei 13.45 , resemnarea … si in final alte surprize ….

Publicitate

Si nu ma refer la o surpriza placuta din partea tatalui copiilor … in sensul ca ar fi dat curs invitatiei DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA si PROTECTIE a COPILULUI ci ma refer la alta stire moderna unde ne( lipsitul) tata este ocupat cu “divele”…

Imaginile graiesc , cuvintele sunt de prisos ….

Inainte de plecarea “tatalui” copiilor mei in Dubai,am purtat o discutie telefonica unde imi cerea insistent copiii sa plece cu ei in Dubai,amenintand ca daca nu i dau,nici o problema…… se va descurca in instanta si pe acest plan. Nu stiam ca avea in minte sa plece in Dubai cu o femeie care urma in mintea lui sa o prezinte copiilor nostri minori si ptr care ar fi fost un soc,nici nu stiam de ce atata presiune pe acest lucru.

I am explicat ca nu este nevoie de amenintari si ca nu mi pot lasa copiii in vacante atata timp cat ei sunt mici,abia se imbraca singuri,nu stiu numarul meu de telefon,nu stiu sa citeasca si sa se poata descurca in cazul in care tatal,sub influienta substantelor poate sa se inchida intr o camera asa cum facea si in timpul casniciei,in cazul in care tatal nu se trezeste la timp ptr a ii hrani datorita noptilor pierdute,sau se pot rataci intr un mall in care tatal e prea preocupat cu shoppingul ptr amante decat ptr grija copiilor.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, umilita de parintii lui Gabi Badalau.

I am explicat ca copiii vor alege acest lucru cand vor creste si ca este cazul sa inceteze ptr ca nu pot ca mama, sa mi stiu copiii minori plecati peste hotare iar tatal sa si incida si telefonul si sa nu pot lua contact cu nimeni. Consider ca doar un om cerebral,constient de viata a doi minori poate sa gandeasca pentru siguranta lor. Copiii nu sunt inca pregatiti ptr a putea cunoaste alta persoana,cu atat mai mult in conditiile in care inca suntem casatoriti. Educatia copiilor nostri unde este Gabi Badalau? Caci peste tot vorbesti ca te intereseaza strict de acest lucru, de scolile inalte si interesul lor…. Nu mi amintesc sa te fi interesat nici la ce gradinita merg si nici ce scoli vor urma ptr ca din salariul tau de 2000 ron pe luna poti doar achita vacantele femeilor de oras,gentile de la Hermes,Gucci Dior,Balmain,Chanel,hoteluri de lux,viata de Dubai ca in rai.

Raiul tau inseamna aceasta viata Gabi Badalau ci nu acesti copii ptr care astazi ai refuzat sa te prezinti la Protectia Copilului pentru consiliera parentala,tot ptr binele copiilor nostri? Tin sa te anunt ca nu esti liber si ca ai multe responsabilitati fata de copiii tai la care ai renuntat pe 14 August 2019 in detrimentul unei vieti dezordonate ci ma plimbi pe holurile unei Instante de 1 an si jumatate fara sa mi dai divortul,motivand ca ba esti in vacanta cu Crudu,ba esti in vacanta cu Bianca,ba ca esti bolnav!

Vrand sa ma scoti o mama iresponsabila,bolnava psihic,etc asa cum m ai jignit si in presa publica,caci poate ai uitat ca sunt mama copiilor tai in fata lui Dzeu si ca El stie prin ce calvar trec. Sunt singura cu doar doi avocati care ma sprijina si lupt ptr acesti copii,ptr siguranta si drepturile lor. Unde sunt toate plangerile mele si strigatele mele catre oamenii legii? Daca n as fi o mama sanatoasa si puternica ce s ar fi intamplat cu acesti copii? Acest mesaj este tot catre oamenii legii in mod special: Faceti ceva! Sunt convinsa ca aveti copii fiecare dintre dv si chiar minori…… acest “tata” cu anturaje dubioase,refuza testul antidrog refuza testul psihologic,refuza tot ce tine de lege doar ptr ca e fiul lui Badalau?

Citeste si articolul :   Claudia Patrascanu: "Mi-a confirmat că Bianca ii va fi viitoare sotie"

Ati vazut bine ce au incercat sa faca in perioada sarbatorilor la Bolintin Vale?! Ce urmeaza sa faca acum fiul lui Badalau…. sa obtina copiii in vacante asa cum m a amenintat de a ii traumatiza si mai tare cu tot felul de anturaje dubioase? Unde sunteti oameni ai legii si nu sesizati ce strig? Copiii mei sunt in pericol si nu pot dezvalui lucruri care ii pot afecta emotional,dar aveti plangeri si cereri cu disperare peste tot trimise,repet acest lucru.

Cer cu disperare acel test antidrog caci imi este teama sa mi mai las copiii atunci cand crizele lui se manifesta,atunci cand copiii sunt luati de la domiciliu sub influienta acelor substante,cand sunt dusi intr un portbagaj fara centuri,cand sunt pusi intr o masina de teren in raul Arges,singuri la volan si fac drifturi asa cum le numesc oamenii mari si nimeni nu se gandeste la riscul lor?! Cum ai amenintat copilul inainte de plecarea ta in Dubai ,ca daca nu va sta la tine 3 zile desi el nu si dorea,ca ii iei ATV ul si il dai altui copil,iar copilul abia a fost stapanit de mine din plans,inchizandu se in baie si apoi sub pat de suparare.

Citeste si articolul :   Tatal lui Gabi Badalau, decizie dura dupa scandalurile facute de Claudia Patrascanu.

E trist oameni buni,dar ce traiesc eu ca mama nu doresc nimanui. Daca tu nu ai mila de proprii tai copii si nu te intereseaza sufletul lor,eu am si sper ca si cei care ma vor auzi sa faca cevaaa ptr ca efectiv comportamentul tau ii sperie si pe ei.Unde sa mai strig? Sunt atatea mame in situatia mea si pe care nu le aude nimeni….. poate ma auziti pe mine!

Astazi,am plecat plangand de la Protectia Copilului gandindu ma,ca copiii nostri aveau nevoie de aceasta consiliere parentala,ptr viitorul lor si linistea lor. Daca tu,Gabi Badalau iti Bati joc de toata lumea din tara asta,sa stii ca de o MAMA nu si bate joc nimeni. Sunt convinsa ca Dzeu nu ma lasa si ca un om dintre cei catre care strig,ma va auzi”, a scris Claudia Patrascanu pe Facebook.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.