Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund, au fugit in Maldive.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu se mai ascund si au plecat impreuna sa se relaxeze intr-o vacanta in Paradis.

Vedeta a postat pe retelele de socializare destinatia exotica in care a ajuns.  Este vorba de Maldive, Paradisul unde va petrece o vacanta de vis alaturi de fostul sot al cantaretei Claudia Patrascanu.

Cei doi sunt liberi, iar Bianca Dragusanu pare mai indragostita ca niciodata. Gabi Badalau, fiul fostului senator Niculae Badalau,  ii face toate poftele blondinei.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, vacanta in Paradis

Publicitate

Publicitate

Fiul fostului senator Niculae Badalau si Bianca Dragusanu pare se ca formeaza un cuplu. Chiar daca sunt impreuna de doar cateva zile,  cei doi se cunosc de mult si au mai petrecut timp impreuna.

Astfel, Bianca Dragusanu si Gabi Badalau formeaza in prezent cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc.

Gabi Badalau, primele declaratii

“Sunt un barbat liber si asumat. Bianca este o femeie superba si desteapta pe care orice barbat si-ar dori-o ca iubita sau partenera, dar deocamdata nu e nimic intre noi. Doar am iesit impreuna. Nu stim ce ne rezerva viata”, spunea Gabi Badalau dupa ce a fost surprins de paparazzii alaturi de frumoasa blondina in Dubai.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.