Elena Udrea are COVID.

Elena Udrea a fost depistata pozitiv cu COVID-19.  Fostul ministru a primit rezultatul aseara aseara, exact cu o zi inainte de ultimul termen din dosarul in care este citata astazi. Elena Udrea nu s-a prezentat astazi la proces.

Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va cere amanarea teemenului

Pe 14 decembrie 2020, Curtea de Apel Bucuresti a fost nevoita sa amane procesul de coruptie legat de finantarea campaniei electorale din 2009, in care protagoniste sunt Elena Udrea si Ioana Basescu. Termenul stabilit a fost pentru 8 ianuarie 2021.

„Nu ma consider vinovata de comiterea infractiunilor. (…) Am finantat personal campania electorala din 2009, alocand sume totalizand peste 300 de mii de euro. Veniturile personale si ale sotului aferente anului 2009 mi-au permis aceasta finantare. Cred ca sunt printre putinii politicieni care au adus bani personal la campania electorala si nu au plecat cu bani acasa in urma lor”, a declarat Udrea la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea sportului! S-a stins la doar 38 de ani. Nu a mai putut fi salvat

In luna mai 2017, procurorii DNA i-au trimis in judecata la instanta suprema pe fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, pe care o acuza de instigare la luare de mita si spalare a banilor, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mita, pe Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, pentru instigare la delapidare si instigare la spalarea banilor si pe Ioan Silviu Wagner, director general al unei societati comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare.

Autor