Scandal urias intre Bianca Dragusanu si Oana Zavoranu: “Nebuno care esti nebuna”

Un nou scandal intre dive. Bianca Dragusanu, mesaj dur la adresa Oanei Zavoranu.

Cum a inceput tot circul

Oana Zavoranu le acuza pe influencerite ca primesc produse pe gratis si ca nu spun adevarul pe Instagram. Dupa foarte multe scandaluri pornite pe Instagram, in care Oana critioca anumite vedete, Bianca Dragusanu si-a iesit din fire si a reactionat destul de dur.

“Tot stau si reflectez daca sa consum din energia mea pretioasa pentru una care este o naturala si o pretioasa ea si o desteapta. Si da, de naturala este foarte naturala. Esti naturala si in cerul gurii, acolo esti cea mai naturala. M-ai impresionat, nu mai pot!

Publicitate

Oare sa zic sau sa nu zic despre tine, nu meriti atentia mea, esti prea perversa si nesimtita si esti foarte prefacuta, dar lumea stie deja. Naturalo in cerul gurii, nebuno care esti nebuna. Norocul multora este ca eu chiar am treaba, nu o ard asa, sa stau sa urmaresc ce fac toate romancele noastre frumoase care se descurca. Eu chiar am treaba, eu alerg de dimineata pana seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic”, a spus Bianca Dragusanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.