George Simion, liderul AUR, a anuntat ca partidul sau va declansa suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul AUR, George Simion, a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, daca Social- Democratii nu vor face acest lucru.

Simion il acuza pe Iohannis ca s-ar fi implicat politic in campania electorala, desi ar fi trebuit sa fie ”un mediator”.

“Ma uit asa catre PSD si nu inteleg, o sa mai stau o saptamana-doua sa inteleg, de ce nu initiaza suspendarea presedintelui. Daca nu initiaza PSD-ul, o vom initia noi. Un presedinte trebuie sa fie un mediator, nu trebuie sa fie un competitor electoral. Daca am fi fost prima sau a doua forta politica in Romania, cu siguranta am fi cerut suspendarea acestui presedinte care nu este iubit de poporul roman, dupa cum s-a vazut la vot. Poporul roman i-a acordat presedintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, la Antena 3.

George Simion a facut o declaratie si dupa demisia lui Lodovic Orban.

Publicitate

“Nu facem nicio coalitie la guvernare, sunt oameni buni care merita sa conduca Romania, numele vehiculate pana acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu vor vota cu acesti indivizi, asteptam din partea fortelor politice clasate pe locul I, II si III sa vedem care sunt optiunile asumate oficial. Ne bucuram ca premierul Orban a inteles sa-si asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasa si, asa cum i-am cerut si noi ieri, si-a dat demisia”, a declarat Simion in conferinta de presa.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.