Alerta la Melbourne! Simona Halep intra in izolare.

Potrivit oficialitatilor, toate meciurile de joi de la Australian Open au fost anulate. Aproximativ 600 de jucatori si oficiali vor intra in izolare dupa ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, locul unde participantii la Australian Open au stat in carantina, a fost depistat cu COVID-19.

Organizatorii turneului vor face joi testarea tuturor celor care au fost considerati contacti ai angajatului hotelului.

Simona Halep se afla printre cei afectati de aceasta problema. Sportiva romanca trebuia sa joace joi, in sferturile de finala cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA). Si Irina Begu ar fi trebuit s-o infrunte pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani).

Publicitate

Organizatorii nu au spus inca data la care vor fi reprogramate meciourile. Daniel Andrews, premierul australian, a transmis ca un angajat in varsta de 26 de ani de la Grant Hyatt a fost depistat pozitiv la testul COVID.

Publicitate

Hotelul a fost pus la dispozitie in vederea carantinarii obligatorii pentru o parte dintre jucatorii de top, iar unii dintre ei sunt cazati in continuare acolo.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 5.808 cazuri noi si 145 de decese. Presiune uriasa pe ATI

Premierul australian ii sfatuieste pe cei care au fost cazati la Gran Hyatt sa se izoleze, putand reveni pe teren dupa ce vor fi din nou testati negativ pentru COVID-19.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.