Simona Halep are interzis la retelele de socializare! De ce nu poate posta

Simona Halep si ceilalti jucatori care se afla in Adelaide au fost indrumati de australieni sa nu mai puna nimic pe retelele de socializare. Aceasta decizie vine in contextul in care organizatorii de la Australian Open se confrunta cu un scandal imens.

„Jucatorii care sunt cazati la Adelaide nu mai au voie sa posteze nimic de la antrenamentele lor. Pentru ca reactia de gelozie din partea celor care se afla in carantina totala va crea un scandal si mai mare“, noteaza cei de la „The New York Times“.

Sase jucatori de top, printre care si Simona Halep sunt in carantina in Adelaide.

Novak Djokovic (1 ATP), Rafael Nadal (2 ATP), Dominic Thiem (3 ATP), Naomi Osaka (3 WTA), Serena Williams (11 WTA) si Simona Halep (2 WTA) locuiesc in unul dintre cele mai luxoase hoteluri. Conditiile sunt peste cele oferite jucatorilor de tenis care stau in carantina la Melbourne. Majoritatea s-au plans ca organizatorii au facut diferente intre jucatori, asa ca australienii incearca sa previna un scandal si mai mare.

Cei 6 tenismeni au primit recomandari sa nu mai posteze nimic pe retelele de socializare. Aceasta decizie a fost luata dupa ultima postare facuta de Naomi Osaka. In postarea respectiva, japoneza se antreneaza alaturi de 4 persoane din staff.

„Jucatorilor privilegiati, aflati la Adelaide, li s-a spus sa nu mai posteze nimic pe retelele de socializare, pentru a nu inflama si mai mult spiritele“, a declarat jurnalistul American, Jon Wertheim

Jucatorii participantii la Australian Open sunt revoltati.

„Avem nevoie de aer proaspat ca sa putem respira!”, a scris Yulia Putintseva, aflata printre jucatorii carantinati la Melbourne.

„Ceea ce nu inteleg este de ce nimeni nu ne-a spus vreodata ca, daca o persoana de la bord este pozitiva, tot avionul trebuie izolat. M-as fi gandit de doua ori inainte de a veni aici”, a scris si Iulia Putinteva.

„Nu ne plangem ca suntem in carantina. Ne plangem din cauza conditiilor inegale de antrenament / joc inainte de turnee destul de importante”, a declarat Belinda Bencic.

Australian Open, primul Grand Slam al anului, va avea loc in perioada 8-21 februarie 2021.

Principalii favoriti la castigarea turneului de la Melbourne sunt Novak Djokovic si Ashleigh Barty. Simona Halep este cap de serie numarul doi pe tabloul feminin de simplu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.