Simona Halep nu se astepta la asta! Parintii ei se opun casatoriei cu Toni Iuruc.

Simona Halep este impreuna cu Toni Iuruc, un afacerist cu 12 ani mai mare decat constanteanca. Cei doi au decis sa se casatoreasca, dar parintii Simonei nu sunt de acord cu relatia lor.

Simona si Toni s-au cunoscut intr-un club. Toni Iuruc este ruda apropiata cu detinatorii lantului de cluburi si restaurante Fratelli.

Care este motivul pentru care parintii Simonei nu sunt de acord cu Toni

Simona Halep si Toni Iuruc au decis sa-si uneasca destinele, dar parintilor tenismenei nu vad cu ochi buni relatia fiicei lor, scriu cei la ziare.com.

Motivul principal: Toni Iuruc este mult mai mare ca varsta decat fiica lor. Al doilea motiv ar fi faptul ca a mai fost casatorit. In cultura si traditia aromana, aceste lucruri nu sunt obisnuite.

Toni Iuruc este un un om de afaceri cu investitii in imobiliare. El detine un complex rezidential in Pipera, de unde incaseaza lunar peste 20.000 de euro din chirii.

Simona Halep i-a facut un cadou de lux tatalui ei, Stere Halep. Dupa ce a castigat turneul de la Praga, Simona Halep, 2 WTA, a fost foarte darnica.

Citeste si articolul :   Sacrificiile pentru o medalie olimpica: "Asa arata palmele unui canotor de aur"

Simona Halep, cadou de 300.000 de euro pentru tatal ei.

Simona i-a daruit tatalui ei un autoturism Bentley New Flying Spur, in valoare de 300.000 de euro.

Simona Halep a recunoscut tot timpul ca parintii ei au avut un rol important in dezvoltarea ei ca sportiva in perioada junioratului.

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie sa investesti intr-un copil si sa risti. E o investitie pe care nu ti-o garanteaza nimeni. Tata nu si-a imaginat vreodata ca eu nu o sa ajung in top. Si nu o spun acum ca am reusit.

Chiar nu cred ca s-a gandit vreodata la asta, chiar daca au fost si momente grele. Poate ca s-a gandit ca nu mai face fata, dar in momentul ala am inceput eu sa castig primii banuti”, declara Simona, in mai 2020.

Autor