FCSB-Dinamo 2-2 (pauza). Meci de zile mari pe Arena Nationala.

Meci de zile mari. FCSB – Dinamo s-a disputant sambata, de la ora 21:00. Cu cateva ore inaintea inceperii meciului, fanii s-au strans in numar mare. In fata stadionului, fanii FCSB i-au incurajat pe jucatori,

„Suntem noi / Steaua suntem noi! „Bate pe Dinamo / Steaua bate pe Dinamo” au cateva dintre scandarile fanilor.

Suporterii FCSB au scandat numele jucatorilor, minute intregi. Jucatorii au fost foarte emotionati cand si-au auzit numele.

Pentru a evita posibilele probleme, fotbalistii nu au coborat din autocar, in momentul in care acesta a fost oprit de suporteri, au preferat sa le multumeasca suporterilor pentru surpriza, mesaje si sustinere, din interior.

Publicitate

FCSB a avut mari probleme din cauza coronavirusului. Acesta a fost motivul real pentru care echipa lui Gigi Becali a iesit din Europa.

Componenta echipelor

FCSB: A. Vlad – Cretu, I. Cristea, Miron, Pantaru – Perianu, Ov. Popescu, Fl. Tanase – Man, Sg. Bus, Morutan. Rezerve: R. Udrea, G. Simion, Soiledis, Vina, Enache, G. Popescu, Istrate, Sut, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea

Citeste si articolul :   Simona Halep are interzis la retelele de socializare! De ce nu poate posta

DINAMO: Mejias – A. Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – Rauta, Gol – Camara, B. Valle, Mihaiu – Nemec. Rezerve: Hinojo, Bejan, Ehmann, Sorescu, Bani, I. Borcea, Magureanu, Fabbrini, I. Serban. Antrenor: Cosmin Contra

La doar 7 minute de la inceperea meciului, Dennis Man a profitat de o eroare a lui Gol, ii paseaza lui Florin Tanase, care scapa singur cu Mejias si inscrie. FCSB – Dinamo 1-0!

Cel de al doilea gol a venit la 8 minute dupa primul, iar FCSB are 2-0 .

Minunea a durat pana in minutul 26. Dupa un 11 metri acordat de arbitru, Borja Valle marcheaza din penalty si este 2-1 pentru FCSB.

Nemec inscrie in minutul 41. egalitate din nou pe teren. Prima repriza se incheie nedecisa cu scorul de 2-2.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.