CFR Cluj a ajuns la sase cazuri de coronavirus. Se amana partida cu FC Botosani?

Clubul CFR Cluj are sase cazuri confirmate de coronavirus. Ultimele teste confirmate pozitv, sunt cele ale lui Adrian Paun, Grzegorz Sandomierski si Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.

Confirmati pozitiv: Paun, Sandomierski, Curelea, Damjan Djokovic, Cristian Dragota, preparator fizic in staff-ul lui Dan Petrescu, si Cristian Moldovan, antrenor cu portarii.

Vestea a fost confirmata de Justin Stefan, secretarul general al LPF. Momentan nu se discuta despre o amanare a meciului cu FC Botosani, programat duminica, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis in direct la Digi Sport 1.

”Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. In acest moment, avem alte cinci cazuri in cadrul echipei (n.r. alaturi de Adrian Paun), este vorba despre doi jucatori si trei membrii ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolati, la fel ca restul lotului, iar urmatoarea testare este programata joi. In functie de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun.

Pentru moment nu luam in discutie amanarea partidei cu FC Botosani. Asteptam retestarea de joi si vedem atunci. Oricum, situatia de azi nu modifica data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta ramane in continuare sa se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a declarat Justin Stefan.

Meciul initial FCSB – CFR Cluj, fusese programat pe data de 18 iulie. Acesta a fost amanat dupa ce a fost depistat primul caz de COVID- 19.

Din cauza amanarii jocului, CFR Cluj a ajuns la patru puncte in spatele liderului Universitatea Craiova, care a invins, scor 2-0, FC Botosani in ultima etapa a Ligii 1.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.