Doliu in lumea sportului din Romania. Anuntul a fost facut de Federatia Romana de Fotbal

Doliu in lumea sportului cu balonul rotund. S-a stins fostul arbitru international Dan Petrescu, poreclit „Fibra”,  la varsta de  76 de ani. Barbatul a decedat din cauza unei tumori cerebrale.

Fostul arbitru va fi condus pe ultimul drum, miercuri.

Dan Petrescu a fost seful CCA in perioada 1994 – 2001. In postura de arbitru, Petrescu a strans 12 sezoane in Divizia A si peste 40 de meciuri internationale.

Anuntul facut de FRF

Publicitate

„Federatia Romana de Fotbal regreta disparitia lui Dan Petrescu, fost mare arbitru roman si fost presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Dan Petrescu a decedat la varsta de 75 de ani. Federatia Romana de Fotbal transmite condoleante familiei indurerate”

A murit fostul arbitru Dan Petrescu: „Dumnezeu sa-l ierte!”

Publicitate

„Acum doua saptamani, a venit la mine acasa la un gratar. Am baut si un pahar de vin, iar seara, cand a plecat, m-a intrebat: «Dar pe mine cine m-a adus aici?». Prima oara am crezut ca e vreo gluma, dar am decis sa-l ducem sa faca un RMN. Si cand au venit rezultatele… Tumoare cerebrala!

Citeste si articolul :   Record pe calea ferata: Ruta Brasov-Bucuresti-Constanta, parcursa duminica in 4 ore si 10 minute

Din pacate, era intr-o stare neoperabila. A fost internat la Bucuresti, incepuse si un tratament, dar, din pacate, nu se putea opera absolut deloc. Apoi, am decis sa-l ducem la un spital de neurologie, de la Magurele. Era internat acolo. In aceasta dimineata, ne-au sunat doamnele de acolo si ne-au anuntat ca a decedat. Dumnezeu sa-l ierte! A fost un arbitru international si un conducator foarte bun”, a spus Florin Chivulete, nasul de cununie al baiatului lui Dan Petrescu „Fibra”, potrivit GSP.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.