Gigi Becali, decizie radicala dupa ce mama sa a fost infectata cu noul virus. Nu a mai facut asta pana acum

Gigi Becali a trecut prin momente grele atunci cand a aflat ca mama sa este infectata cu noul virus. Latifundiarul s-ar fi testat de cinci ori. Cunoscut pentru iesirile sale publice zgomotoase, patronul FCSB a surprins pe toata lumea cu o noua decizie.

Gigi Becali, decizie radicala.

Becali nu mai vrea sa dialogheze cu reprezentantii mass-media.

”Gigi nu mai doreste sa vorbeasca sa apara in spatiul public niciodata. Este o alegere personala, e calea pe care si-a ales-o si sunt convins ca asa va fi, ca nu va renunta la aceasta cale.

Publicitate

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru ca in ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar daca voi fi jignit, nu voi mai raspunde cu jigniri, pentru ca am ajuns la varsta in care sa pun punct unui capitol din viata mea.”, a declarat MM Stoica.

Gigi Becali, infectat cu noul virus?

Citeste si articolul :   Sase filme tulburatoare despre viata si rastignirea lui Iisus

„N-a avut nicio problema. Cand aveam etajul transformat in spital la baza, intra acolo cu masca, fara masca, nu conteaza, si fara nicio teama ca se poate infecta. Nu a avut niciodata. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problema. Este o inventie, am citit si eu asta.”, a mai declarat MM Stoica.

Gigi Becali impreuna cu mama sa

Ce spunea Gigi Becali, in trecut, despre coronavirus

„Cu mastile, ca sa stie toata lumea. Eu nu pun masca. De ce? Nu ca nu respect regula. Eu am, si recunosc si astia de la Ministerul Sanatatii, ca clinica lui Becali de oncologie e cea mai buna din Romania. Si daca am doctor specialist si imi spune: Domnul Becali… Si nu fac propaganda impotriva… Doar spun ce imi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui masca, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun masca, sa nu scada oxigenul, sa nu scada imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta inseamna covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fa-le p-astea si ai terminat cu covid.

Citeste si articolul :   Gigi Becali da cartile pe fata si o ataca dur pe Anamaria Prodan: "Am tacut destul. Se vaitau nevestele pe la barbatii lor ca nu scapa de ea"

Ce, Dumnezeu l-a facut pe Dumnezeu cu masca? L-a facut fara masca. Daca nici ei n-au incredere in putearea lui Dumnezeu si Iisus…oamenii ar zice ca nu mai are putere Biserica, Sfantul Maslu, cum sa poarte un ierarh masca? Fetele mele poarta masca, cred. Si nevasta mea poarta masca. Eu nu port masca pentru ca eu ma duc la Sfantul Maslu si la Liturghie in fiecare zi. Si daca ma duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru ca noi suntem tara ortodoxa. Ne imbolnavim, ne imbolnavim. Cine se imbolnaveste se duce la doctor. Noi avem in ADN nostru avem Sfanta Liturghie in sange. Ne protejeaza Dumnezeu si nu murim de Covid”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.