Momente grele pentru Gigi Becali. Este vorba despre mama sa

Gigi Becali a trecut prin momente deosebit de grele. Dupa ce mai multi jucatori de la FCSB s-au infectat cu noul coronavirus, iata ca si mama acestuia a fost infectata cu acest nenorocit de virus. Informatia a fost fost confirmata chiar de latifundiar, potrivit Romania Tv.

Becali a fost cel care a criticat de multe ori masurile sanitare de prevenire a raspandirii coronavirusului. Patronul FCSB spunea chiar ca Romania e protejata de Dumnezeu prin slujbele facute de preoti(Sfanta Liturghie)

Nu de putine ori, Gigi Becali a criticat masurile de distantare sociala luate de autoritati pentru a evita raspandirea noului coroanvirus.

Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus

Publicitate

Alexandrina, mama lui Gigi Becali, a fost depistata pozitiv cu noul virus. Desi pana acum era convins ca nu exista acest virus ucigas, latifundiarului ii este dat sa treaca prin necaz chiar cu mama sa care a contactat COVID-19. Femeia se afla in categoria de risc si virusul ii poare fi fatal, avand si varsta de 88 de ani.

Citeste si articolul :   OMS avertizeaza: Al doilea val ar putea fi si mai rau

Ce spunea Gigi Becali, in trecut, despre coronavirus

„Cu mastile, ca sa stie toata lumea. Eu nu pun masca. De ce? Nu ca nu respect regula. Eu am, si recunosc si astia de la Ministerul Sanatatii, ca clinica lui Becali de oncologie e cea mai buna din Romania. Si daca am doctor specialist si imi spune: Domnul Becali… Si nu fac propaganda impotriva… Doar spun ce imi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui masca, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun masca, sa nu scada oxigenul, sa nu scada imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta inseamna covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fa-le p-astea si ai terminat cu covid.

Ce, Dumnezeu l-a facut pe Dumnezeu cu masca? L-a facut fara masca. Daca nici ei n-au incredere in putearea lui Dumnezeu si Iisus…oamenii ar zice ca nu mai are putere Biserica, Sfantul Maslu, cum sa poarte un ierarh masca? Fetele mele poarta masca, cred. Si nevasta mea poarta masca. Eu nu port masca pentru ca eu ma duc la Sfantul Maslu si la Liturghie in fiecare zi. Si daca ma duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Citeste si articolul :   Veste trista, din pacate. Este vorba despre Horatiu Malaele. Ce se intampla cu marele actor

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru ca noi suntem tara ortodoxa. Ne imbolnavim, ne imbolnavim. Cine se imbolnaveste se duce la doctor. Noi avem in ADN nostru avem Sfanta Liturghie in sange. Ne protejeaza Dumnezeu si nu murim de Covid”.

Noua jucatori si aproape tot staff-ul tehnic au fost infectati. Initial, a fost anuntata infectarea a 8 jucatori si ulterior a mai aparut un caz.

“FCSB anunta ca, in urma retestarii COVID-19 de miercuri dupa-amiaza, din Serbia, au fost inregistrate 5 rezultate pozitive. Este vorba despre jucatorii Andrei Vlad, Sergiu Bus, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu si Ionut Vina. De asemenea, acestora li se alatura alti trei jucatori, depistati pozitiv pentru COVID-19 in urma unei testari efectuate in Timisoara: Florin Tanase, Iulian Cristea si Darius Olaru.”, se mentioneaza intr-un comunicat al FCSB.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.