Gigi Becali sare la gatul lui Arafat: “Sa faca Arafat ce vrea! Ne luam dupa Arafat? Ajungem la balamuc.”

Gigi Becali sare la gatul lui Arafat. FCSB trece prin momente grele, dupa ce 4 jucatori au fost depistati pozitiv cu coronavirus. In urma rezultatelor pozitive, echipa a fost bagata in carantina, iar antrenamentele s-au oprit.

Patronul FCSB, Gigi Becali, este revoltat si vrea protocoale noi. Acesta spune ca nu este corect ca fotbalistii sanatosi sa fie opriti de la antrenamente. Latifundiarul il critica dur pe Raed Arafat, Seful DSU care a transmis ca FCSB va trebui sa stea doua saptamani in carantina.

Jucatorii stelistii au meci in Europa cu armenii de la Shirak. Becali nu concepe scorul de 3-0 la masa verde: sunt milioane de euro in joc!

Iata mesajul transmis de Gigi Becali:

Publicitate

“Sa faca Arafat ce vrea! Ne luam dupa Arafat? Ajungem la balamuc. Stau sute de mii de oameni la plaja. Vii tu acum si zici ca pentru 4 asimptomatici trebuie sa stea ceilalti 25 in canrantina… N-au cum sa-si faca imagine si vor sa arate cu asta, stii? Nu se poate asa ceva! Noi jucam fotbal, ne luam dupa ei?

Citeste si articolul :   Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul 2020. In aceasta noapte Cerurile se deschid si se indeplinesc dorinte. Ce trebuie sa faci

Nu vezi ca fac totul ilegal, neconstitutional? Stam dupa ei? Ne vedem de treaba noastra. Nici nu stiu pe ce lume traiesc, n-au niciun fel de regula, nimic. La noi oamenii n-au inteligenta. Sunt 4 jucatori, se trateaza, ceilalti joaca fotbal. Lumea nu mai are nicio logica, nici nu pot sa comentez. Lasa, ma, ca nu stam dupa ei, noi mergem sa jucam meciuri. Daca te iei dupa Arafat, distrugi tara!”, a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.