Rune 17 – 23 august 2020. Gemenii dau lovitura, Scorpionii primesc bani

Rune 17 – 23 august 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne aduce horoscopul runelor pentru saptamana 17 – 23 august. Afla si ce spune horoscopul mayas. Iata ce spune despre fiecare zodie

“Berbec – dragoste noua, fierbinte. Foloseste dragostea la cote inalte. Trebuie sa aiba grija.

Taur – sunt sfatuiti sa aiba rabdare. Luna le zice sa aiba rabdare si vor avea parte de surprize placute.

Gemeni – salt calitativ in existenta lor. Dau lovitura.

Publicitate

Rac – sunt in postura de a primi cadouri si favoruri. Au o saptamana benefica.

Leu – afla un adevar foarte important, care il poate zdruncina sau ii poate aduce pe culmi mari.

Zodia care are parte de schimbari uriase
Fecioara – posghita de gheata subtire. Trebuie sa aiba grija cum se comporta cu cei din jur.

Balanta – revigorare, viata noua, tot ce e mai bun vine la ei. Au parte de schimbari mari.

Scorpion – primesc sume importante de bani si cadour. Au combinatia perfecta.

Sagetator – sunteti sfatuiti sa va relaxati. Undeva, aveti in grija starea de sanatate a unor persoane apropiate.

Capricorn – saptamana grea. Trebuie sa aiba tarie si forta pentru a depasi o problema.

Varsator – e pe cale sa sustina o noua batalie. Pastrati calmul si actionati cu mai multa liniste sufleteasca. Asa, sigur veti castiga.

Pesti – schimbare din casa sau serviciu. Cauta un loc mai bun de munca.”

Mihai Voropchievici a mai vorbit si despre horoscopul mayas:

Mac: 23 martie – 11 aprilie

Cel ascuns – esti misterioasa prin definitie, secretoasa, introvertita. Nimeni nu stie despre tine chiar tot. Pastrezi un locsor doar al tau in suflet si de acolo iti iei puterea. Te caracterizeaza si iti tot iese in cale cifra norocoasa trei, a echilibrului si perfectiunii.

Kankin: 12 aprilie – 1 mai

Soarele galben, Pamantul, Cainele – foarte loiala, esti atasata deopotriva de lucrurile materiale si de cele spirituale, de energia solara si de forele telurice. Te regasesti si-ti incarci bateriile daca te plimbi in lumina soarelui sau pasesti desculta prin iarba, pe pamant, pe nisip.

Citeste si articolul :   Ce ti-a rezervat destinul in functie de ziua de nastere

Muwan: 2 mai – 21 mai

Ploaia, Norii, Focul – apa si focul iti poarta noroc si poti trai experiente deosebite in zilele ploioase, cu tunete si fulgere. Foarte intuitiva, nu esti usor de pacalit, dand dovada intotdeauna de o creativitate si intelepciune aparte.

Pax: 22 mai – 10 iunie

Sageata, Semanatul, Puma – imprumuti din trasaturile Pumei si esti un lider innascut. Daca ti se ofera putere, o folosesti in cel mai bun mod si te remarci in functii de conducere. Calitatea ta cea mai de pret e perseverenta. Precum o sageata, nu te abati din drum pana nu iti atingi tinta.

Kayab: 11 iunie – 30 iunie

Zeita Lunii, Broasca testoasa – te fascineaza luna si tot ce tine de ea si trebuie sa profiti de energiile din noptile cu luna plina. Intelepciunea e caracteristica testoasei de a face sa cantaresti cu grija orice decizie, sa imbini perfect ratiunea si sensibilitatea.

Kumku: 1 iulie – 20 iulie

Recolta, Crocodilul, Zeul ploii si al plantelor – ai o natura duala, te razgandesti usor si nu ti-e comod sa iti dezvalui slabiciunile. Ca si crocodilul, esti puternica, rezistenta si puterea ta sta in faptul ca stii sa astepti momentul potrivit. Calmul tau e imperturbabil.

Wayeb: 21 iulie – 25 iulie

Publicitate

Pamantul, Spectrul – de multe ori simti cum propria viata iti scapa de sub control, sub impulsul intamplarilor neasteptate. Ca sa ajungi la echilibru si pace interioara, exploreaza-ti al saselea simt cu care te-a inzestrat natura. Meditatia iti este vitala pentru o viziune clara, de ansamblu.

Pop: 26 iulie – 14 august
Jaguarul, Liderul, Pamantul – darul tau special este acela de a-i ghida pe altii, de a le deschide ochii, de a-i calauzi pe calea cea dreapta. Echilibrata, privesti lucrurile cu detasare si obiectivitate. Ca sa-ti sporesti energia vitala, stai cat mai des cu picioarele pe pamant, la propriu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Wo: 15 august – 3 septembrie

Noaptea, Cerul negru, Furtuna – inclinata spre misticism, gasesti peste tot in jur energii si intelesuri ascunse. In cazul tau noaptea chiar este un sfetnic bun, iar deciziile luate pe timp de noapte, norocoase. Petrece-ti serile citind sau meditand, ca sa te imbogatesti interior.

Sip: 4 septembrie – 23 septembrie

Furtuna rosie, Cerul rosu, Cerbul – ai o conexiune speciala cu focul si te incita culoarea lui. Poarta rosu sau portocaliu! Te aprinzi repede, esti pasionala, un exemplu de ambitie pentru ceilalti. Iti aduce forte noi timpul petrecut in liniste in padure, printre arbori.

Sotz: 24 septembrie – 13 octombrie

Inceputul iernii, Pestele si Liliacul – esti rezistenta, treci de orice incercari si te ridici de fiecare data mai puternica si hotarata. Uneori poti fi rece, distanta, dar in spatele aparentei se ascunde o sensibilitate profunda. Intuitia e arma ta secreta, iar locurile cu apa sunt cele mai norocoase.

Sec :14 octombrie – 2 noiembrie

Cerul si pamantul – in sufletul tau se imbina perfect natura visatoare cu dorinta de echilibru si liniste interioara. Iti poarta noroc sa meditezi sub cerul liber, in zile senine, sau sa locuiesti intr-o casa cu vedere la albastrul infinit. Cand esti la ananghie, gasesti cele mai bune solutii.

Xul: 3 noiembrie – 22 noiembrie

Cainele, Zilele Pasarii – esti fidela si dedicata precum cel mai bun prieten al omului, cainele. Iti poarta noroc si zburatoarele, fie ca le ai drept animal de companie ori la gat, sub forma de talisman. Te fascineaza si te ajuta sa citesti despre viata de dupa moarte si reincarnare.

Yaxkin: 23 noiembrie – 12 decembrie

Soarele nou, Zeul soare, Verdele – esti nascuta sub o zodie protectoare, care te fereste de intunericul sufletului si de boli. Te vindeci usor pe tine si pe altii, macar cu o vorba buna, daca nu esti medic. Uneori te macina indoielile. Poarta verde si umple-te de energie!

Citeste si articolul :   Horoscop de duminica, prezentat de Neti Sandu. Cine incheie saptamana invingator

Mol:13 decembrie – 1 ianuarie

Norii, Apa, Jaguarul – reactionezi imediat, chiar fara sa stii, la schimbarile de vreme. Cel mai bine te simti cand esti inconjurata de ape line, langa mare, lacuri, cascade. Iti place sa dezlegi mistere. Prietenii si apropiatii te considera o prezenta mereu de bun augur.

Chen: 2 ianuarie – 21 ianuarie
Furtuna neagra, Cerul Negru, Luna – cel mai prielnic pentru tine este timpul noptii, dupa apusul soarelui si inainte de rasarit. Atunci ti se intampla lucruri spectaculoase si ai sansele de partea ta. Poarta un pandantiv cu piatra lunii pentru energii pozitive!

Yax: 22 ianuarie – 10 februarie

Furtuna verde, Venus – ai o natura afectuoasa, esti darnica si iubitoare. Aduci pace si armonie oriunde ajungi. Te face fericita linistea celorlalti, pentru care cateodata o neglijezi pe a ta proprie. Spiritul impaciuitor si calmul caracteristic te salveaza de necazuri.

Zak: 11 februarie – 2 martie

Furtuna alba, Constelatia Broastei – esti in stare sa cuceresti lumea in primele ore ale diminetii, atunci ai ideile cele mai bune si curajul sa le pui in practica. Culca-te si trezeste-te devreme si viata ta va fi mai buna. Te adaptezi usor la tot ce e nou, adori provocarile si schimbarile.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.