Horoscop saptamanal 10-16 august. Marte da peste cap destinul zodiilor

Horoscop saptamanal 10-16 august. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru toate zodiile. Saptamana sta sub auspiciile lui  Marte, In perioada urmatoare pot aparea numeroase schimbari in viata nativilor.

Iata ce spune astrologul:

“Berbec. Luni si marti, chiar pana in pranzul zilei de miercuri, se cere energie, inspiratie si originalitate pentru a castiga bani. Exista aceste sanse, dar doar daca vad oportunitatile sau reactioneaza cu spontaneitate la provocarile vietii. Miercuri, joi si vineri e nevoie de mai multa comunicare, abilitate in a jongla cu informatiile, dar si cu ajutoarele, inspiratiile sau sfaturile pe care le pot primi. In weekend, totul e despre griji casnice.

Taur. Au o saptamana pe care o incep in forta, sunt foarte centrati pe ei. Daca cineva ii supara vor spune, daca au pareri diferite vor spune. Miercuri, joi si vineri e despre bani. Negociaza, discuta, trebuie sa fie foarte abili sa nu piarda. In weekend fac calatorii.

Gemeni. Saptamana incepe cu atentionari legate de bani, de sanatate. E bine sa nu riste, sa nu cheltuiasca, sa nu consume. Pot sesiza care sunt oamenii, zonele, colaborarile care nu functioneaza prea bine. Pentru asta sunt bune zilele de luni si marti. Miercuri pot interveni, pot corecta, pot repara. La final de saptamana, din nou bani.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 22 iulie 2020. Noroc mare pentru doua zodii

Rac. Incep saptamana cu multe surprize. Pot avea usi deschise. Gasesc oameni care le pot fi prieteni pentru a rezolva anumite probleme. Afla tot felul de vesti spre finalul saptamanii. In weekend au niste strategii pentru urmatoarele saptamani.

Leu. Saptamana incepe cu autoritate si cu forta. Sunt capabili de decizii surprinzatoare. Pot hotari o schimbare majora de destin. Gasesc sustinere multa miercuri si joi. In weekend e bine sa stea linistiti.

Fecioara. Luni si marti primesc vesti, in urma carora isi schimba ideile, viziunea. Informatiile dicteaza ce vor face miercuri si joi. Pot avea zile bune, in care se pun in evidenta. In weekend primesc complimente.

Balanta. Au mare grija luni si marti cat se pot baza pe altii. E posibil ca partenerul de viata sau o persoana importanta sa vina cu o idee. Miercuri si joi fac calatorii. In weekend, au treburi, sarcini gospodaresti.

Scorpion. Au de la inceputul saptamanii o mare grija in legatura cu felul in care sunt perceputi de ceilalti. Pot face noi cunostinte noi si marti sau afla lucruri noi despre oameni. Impresia pe care o lasa altora e aceea de oameni hotarati, independenti, pot fi amirati pentru asta. Grija la bani miercuri si joi. In weekend, calatorii, drumuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 octombrie 2020. Scorpionii au nevoie de odihna

Sagetator. Sunt pusi pe munca luni si marti. Trebuie sa se adapteze la situatiile care se ivesc, sa fie creativi, spontani. Miercuri si joi sunt foarte populari. In weekend, rasfat.

Capricorn. Sunt senzuali luni si marti, pun accentul pe ce le place. Miercuri si joi se ocupa de serviciu, pot avea rezultate. In weekend stau cu persoana iubita.

Varsator. Incep saptamana cu un ritm mai lent, au nevoie sa-si incarce bateriile. Nu ies prea mult in evidenta. Sunt intr-o mare forma miercuri si joi, sunt originali, fac lucruri amuzante si nazdravane. Muncesc in weekend.

Pesti. Pun pret pe informatii. Problemele pe care le au de rezvolvat ii obliga sa vada situatia si din alt unghi. Au nevoie de niste solutii practice la niste probleme acute. Miercuri si joi fac o munca de cercetare si investigatie. In weekend, distractie.”

Autor