Patrascanu: Horoscop detaliat 18 – 24 mai. Berbecii au o saptamana complicata, Scorpionii au parte de tensiuni. Previziunile pentru toate zodiile

Horoscop 18 – 24 mai. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu, ne aduce principalele previziuni astrale pentru perioada urmatoare. Luna in scadere da destinele peste cap. Sa afla ce ne-au pregatit astrele:

Berbec – poate fi o saptamana complicata, cel putin spre inceput, Luna este in semnul lor zodiacal luni si marti, de aceea poate sunt mai sensibili la cuvintele celor din jur, la situatiile pe care le traverseaza si isi doresc sa aiba mai multa influenta si mai multa putere.

De aceea reactioneaza mai accentuat la ceea ce li se pare jignire sau ofensa. De asemenea, relatiile cu autoritatile sunt tensionate luni si marti si stiu sa faca bani miercuri si joi, au idei grozave, unele legate si de locul de munca, iar sambata si duminica sunt pline de deplasari si calatorii.

Taur – luni si marti aduce prudenta. Nu li se recomanda sa iasa la bataie sau sa-si spuna intr-un mod prea direct opiniile. Insa pot sesiza ce ii deranjeaza pe ceilalti, care sunt punctele sensibile, nevralgice ale celorlalti, astfel incat miercuri si joi au o harta foarte buna, stiu exact cu cine sa colaboreze, cum sa se descurce in situatiile complicate si fac o schimbare destul de brusca de dispozitie, de atitudine, de discurs, sesizand mai bine oportunitatile pentru ei.

Unele sunt chiar financiare, mai ales la sfarsitul saptamanii, cand isi vor da seama care sunt zonele productive pentru ei si care sunt proiectele din care trebuie sa se retraga pentru ca mai mult pagubesc.

Gemenii – saptamana care incepe sub astre foarte sociale, intalniri multe, popularitate luni si marti, unii flirteaza si cumva vor sa se agate de modernitate, vor sa se adapteze situatiilor actuale, sa fie primii in trend, sa vada care sunt directiile in care curg evenimentele. De aceea sunt foarte prudenti la ceea ce fac altii, ce alegeri fac, ce indraznesc sa faca altii, miercuri si joi in special, pentru ca in weekend sa faca tot felul de calcule, cu privire la ceea ce e bine sa faca si ce nu.

Citeste si articolul :   Horoscop 26-31 mai 2020, prezentat de Camelia Patrascanu. Racii trec prin tulburari emotionale, Balantele au probleme cu autoritatile

Fecioarele au zile bune miercuri si joi

Rac – luni si marti vin cu confruntari, cu persoane care vor sa se impuna in viata lor, cu care colaboreaza dar nu le convine si fac pe sefii. Este bine sa inceapa sa isi asume abilitatile de lider. Miercuri si joi pot deveni foarte populari daca iau atitudine, daca se verticalizeaza, daca spun nu autoritatilor poate chiar si in numele celorlalti. Discutii pentru viitor, iar in weekend grija pentru sanatate.

Leu – sunt in forma luni si marti, au tot felul de idei privind viitorul, intalniri si proiecte diverse si sunt intr-o forma foarte buna. Animati, increzatori in propriile forte. Miercuri si joi sunt destul de mobilizati incat sa ia niste decizii suprinzatoare pentru cei din jur, decizii de cariera, de actiuni si proiecte care castiga adepti, astfel incat nu merg singuri pe acest drum. Sunt si unele persoane care nu ii inteleg. In weekend vor fi cu prietenii, dar fara excese si fara cheltuieli.

Fecioara – se bazeaza pe capacitatile altcuiva, luni si marti, de aceea ar face bine sa aprecieze capacitatea acestor persoane de care depind. Zile bune miercuri si joi pentru a primi vesti oficiale de la autoritati. O aprobare, un act, o diploma, o autorizatie, tot felul de demersuri oficiale care se pot solda cu succes si asta le poate deschide nou culoare pentru alte activitati. In weekend au tot felul de sarcini de bifat.

Citeste si articolul :   Iata care sunt cele mai mincinoase 6 zodii, potrivit astrologilor

Balanta – au o saptamana foarte relationala, este foarte important cum se inteleg cu persoanele de langa ei si tot solicita de la ele, inclusiv de la colaboratori, poate de aceea si risca sa puna presiune pe persoanele pe care se bazeaza in acest moment dar le si apreziaza valoarea si le stimuleaza sa dea tot ce au mai mult miercuri si joi cand cineva vine si descurca lucrurile. In weekend, calatorii si persoane cu care nu s-au vazut de mult timp.

Sagetatorii sunt rebeli, Varsatorii agitati

Scorpion – lucreaza sub cronometru luni si marti, pot fi si momente tensionate, dar sunt autoritari, se implica si pot rezolva lucrurile. De aceea sunt superbe lucrurile miercuri si joi, in sensul ca lucrurile ies bine, inteleg despre ce este vorba, ii fascineaza acelasi scop comun si pot avea sentimentul ca au statuat un pareneriat. In weekend, trebuie sa fie atenti cu partenerul de viata, fara excese si grija pentru sanatate.

Sagetator – sunt intr-o forma foarte rebela luni si marti, vor sa faca lucrurile cand vor ei si cum vor ei, greu de lucrat cu ei, insa recupereaza aceasta dispozitie miercuri si joi cand au rezultate foarte bune chiar si financiare si sunt foarte dispusi sa isi aduca contributia. In weekend atentie la relatia parteneriala, vorbe care sunt intoarse, rastalmacite.

Capricorn – luni si marti zile de framantare, pentru familie, casa sau nesiguranta locului de munca, insa miercuri si joi au curajul sa faca un salt fie la locul de munca sau la alt tip de ocupatie si cineva ii incurajeaza pentru asta. Poate fi o persoana din familie sau copiii. In weekend isi fac planurile cum sa aseze aceste planuri intr-o forma cumpleta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Pestii nu trebuie sa se lase influentati de ceilalti

Varsator – sunt detul de agitati luni si marti, unii pe drum, altii cu tot felul de idei si solutii, cantarind care este mai buna sau care e mai oportuna sa fie aplicata. Sunt destul de agitati pentru ca urmaresc foarte multe in acelasi timp. Miercuri si joi sunt mai asezati si mai coerenti, mai ales faca si-au facut o agenda a lucrurilor sau reusesc sa se aseze si sa ia lucrurile etapizat. In weekend distractie, atentie la excese si la cheltuieli.

Pesti – saptamana incepe cu strategii financiare. Bine ar fi sa isi tina banii in buzunar, dar sa se gandeasca inainte de a aduna banii in buzunar, pentru ca astrele ajuta. Idei noi, curaj, inspiratie, astfel incat sa poata spori. Foarte bune zilele de miercuri si joi sub aspect financiar – administrativ. In weekend in familie, in casa, cu o persoana care se cam plange si care trebuie ajutata.

Autor