Horoscop rune pentru saptamana 20 – 26 iulie. Patru zodii trec prin schimbari mari, primesc daruri de la astre

Horoscop rune pentru saptamana 20 – 26 iulie. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici vine cu vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Potrvit numerologului, Berbecii, Leii, Pestii si Sagetatorii, sunt vedetele saptamanii.

Sa vedem ce spune Mihai Voropchievici despre fiecare zodie in parte. Dupa horoscopul saptamanal puteti citi si secretele mistice ale fiecarei zodii.

Horoscop Berbec. Se produce un salt rapid, calitativ in existenta lor. Revigorare totala. Va fi un salt facut din toate punctele de vedere.

Horoscop Taur. Are o saptamana in care poate gasi rezolvarea tuturor problemelor. Conditia este sa fie sinceri si sa poarte o discutie cu ceilalti membri ai familiei sau cu prietenul de suflet.

Horoscop Gemeni. Cineva e pregatit sa plece in vacanta. Astrele ii anunta o calatorie.

Horoscop Rac. Va urma o saptamana in care trebuie sa fie foarte atenti. E important cum comunica, tonul in care comunica si modul in care actioneaza.

Horoscop Leu. E pregatit sa inceapa o viata noua. Au parte de schimbari pe toate planurile.

Horoscop Fecioara. Sunt in atentia celor din jur. Au inceput sa straluceasca. O persoana care se gandeste la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop Balanta. Cineva ii ajuta sa castige pe toate planurile.

Horoscop Scorpion. Au doua mesaje. Sa se relaxeze pentru ca va urma o saptamana in care pot fi cu nervii la pamant. Al doilea sfat e legat de ajutorul pe care trebuie sa-l acorde unei persoane dragi. Sunt sfatuiti sa mai treaca pe la persoana respectiva.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, prezentat de Neti Sandu. Cine are parte de clipe frumoase, cine trage ponoasele

Horoscop Sagetator. Au parte de o dragoste noua, pasionala. Au o saptamana extraordinara.

Horoscop Capricorn. Comunicarea cu cei din jur e mai anevoioasa. Are nevoie de o saptamana in care sa se relaxeze.

Horoscop Varsator. Au o saptamana mai grea. Vor trece prin niste probe de incercare.

Horoscop Pesti. Traiesc bine si se pregatesc de o suita de schimbari majore care vin una dupa alta.

Secretele mistice ale fiecarei zodii

Ce spune numerologul despre puterea fiecarei zodii

Horoscop Berbec. E deschizatorul de drum, e o zodie puternica care, pentru a-si rezvolva problemele, va folosi intotdeauna puterea luminii. Va avea nevoie de ea in permanenta pentru a-si elibera mintea de ganduri negative. Ar fi o data rasaritul de soare si o data apusul. Poti sa aprinzi o lumanare, sa faci un joc de lumini care sa te inarce energetic. Spre exemplu, Berbecul primeste o forta prin culoarea rosie.

Horoscop Taur. Se regenereaza numai in contact cu natura. Ei sunt mari iubitori de natura si de arta. Asa uitam de toate si de incarcam de energie pozitiva.

Horoscop Gemeni. Sunt explozivi, volatili, plini de viata. Au nevoie de conectarea cu universul. Obtin acest lucru prin ceea ce fac. Isi lasa amprenta in arta cu mainile, arta dansului, arta cantecului. Tot ce inseamna arta pentru el e un mod de exprimare, de incarcare. Puterea lor senzoriala este fantastica.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 26 iulie - 1 august 2021. Sagetatorii dau lovitura, Balantele primesc bani. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Rac. Nu face altceva decat sa se incarce de la planeta care ii guverneaza zodia: Luna. E planeta misterelor. Racii de multe ori sunt toropiti de forta Lunii. Mai ales cand e Luna plina, ei sunt terminati, nu pot sa doarma. La Luna Noua folosesc toate oportunitatile.

Horoscop Leu. Se incarca energetic si isi rezolva toate problemele cu forta unor mantre pe care si le stabileste el. Sunt cuvinte sau versuri cu o forta extraordinara. Rezonanta energetica a cuvintelor asupra Leului este extraordinara.

Horoscop Fecioara. Puterea proiectiei, a ceea ce inseamna a orienta un gand, un lucru. Iubitorii acestia de detalii, de lucruri bine facute isi pot proiecta dorintele. Ei folosesc de multe ori forta gandului proiectandu-si acele dorinte pe care vor sa si le indeplineasca. Isi pot imagina cum energiile negative pleaca de langa ei, cum toate lucrurile benefice vin asupra lor. Au o forta extraordinara, sunt foarte imaginativi.

Horoscop Balanta. Haosul ii dezechilibreaza. Ei trebuie sa aiba ordine, disciplina, se pot concentra prin hipnoza, prin meditatie. Starea de concentrare e punctul cel mai important al lor.

Horoscop Scorpion. Ei se vindeca prin dragoste. E cea mai iubareata zodie. Iubirea, grija fata de alte persoane ii hraneste pe ei.

Horoscop Sagetator. Ei pot trai din haos, asa se regenereaza. Nu stau sa se gandeasca foarte mult in timpul haosului. Ei atunci isi pot face timp pentru ei. Ordinea ii omoara.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor fi cele mai norocoase in zilele urmatoare

Horoscop Capricorn. Ei sunt cu puterea ritualului. Sunt total opusi fata de Sagetatori. La ei trebuie sa fie totul la dunga, programat, planificat, sa nu se grabeasca. Trebuie sa ai un motiv intemeiat ca sa le schimbi planurile.

Horoscop Varsator. Au puterea daruirii. Dar le place sa si obtina avantaje in urma daruirii. Nu trebuie sa ne gandim numai la daruri materiale. Poti sa duriesti timp, atentie, dragoste.

Horoscop Pesti. Au puterea claritatii. La ei trebuie sa fie totul clar, altfel sunt dezamagiti si se ascund.

Autor