Horoscop 14 – 20 septembrie. Surprize mari pentru doua zodii, castiga pe toate planurile

Horoscop 14 – 20 septembrie. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au rezervat astrele in perioada urmatoare.

Iata ce spune astrologul:

“BERBEC – luni si marti au elan, curaj, viziune, sunt foarte inspirati. Sunt hotarati sa faca lucruri mari in viata lor. De aceea miercuri si joi sunt zilele cele mai eficiente la locul de munca. Decizile lor sunt argumentate si aplicate. Atentie la relatile personale in weekend.

TAUR – un inceput de saptamana care ii ajuta sa se centreze, sa se coaguleze in jurul proiectelor lor. Cu alte cuvinte, isi stiu foarte bine interesul, stiu ce au de facut. Decizii angajante miercuri si joi cand noi planuri sunt vizate de ei, poate ca vine un act important. In weekend lucreaza.

Publicitate

GEMENI – zilele de luni si marti sunt foarte sociale, frumoase, intalniri si discutii, poate si flirteaza un pic. Ziua de joi poate fi un pic delicata, mai ales in casa. Interesele de familie sunt vizate si este nevoie de colaborare pentru a isi gasi locul lor in contextul vietii personale. In weekend, disractie, dar atentie la excese.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2021. Astazi Pestii vor fi la inaltime

RAC – interes pt bani, luni si marti. Surprind oportunitatile si au o realizare care duce la bani. Miercuri si joi discutii in jurul unor proiecte sau demerse. Sunt zile de multa agitatie insa Luna Noua poate aduce o rezolvare. Petrec weekendul in familie, atentie insa la discutii si dispute.

LEU – un inceput de saptamana foarte bun, luni si marti, sunt inspirati, au intuitie, energie foarte buna. Cred in viitor, in rezolvari. Miercuri si joi zile de bani si de un salt in profesie. In weekend au tot felul de act de facut, atentie insa pentru cei care sofeaza.

FECIOARA – rezolva treburi luni si marti, au de incheiat o etapa. Relatii bune cu cei din jur. Sunt in mare forta. Miercuri si joi au un nou start, vine nou proiect. Viata lor parca incepe in alt ritm. Muncesc in weekend.

BALANTA – Inceputul de saptamana este foarte social, sunt populari, au intalniri frumoase, cocheteaza, sunt apreciati. Atentie miercuri si joi la sanatate. In weekend vin zile minunate dar risca sa intre in discutii cu partenerul de viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2023. Taurul trebuie sa isi faca timp pentru el

SCORPION – foarte bun inceput de saptamana, conduc cu mana ferma iar oamenii ii urmeaza de drag. Miercuri si joi au zile bune pentru popularitate si propaganda. In weekend atentie la sanatate si la plangerile cuiva.

SAGETATOR – un inceput de saptamana bun, li se da dreptate, sfaturile lor sunt confirmate. Miercuri si joi zile de forta, mai ales in activitatea profesionala este cazul sa faca niste schimbari. In weekend, distractie, atentie la exces.

CAPRICORN – la inceputul saptamanii isi concentreaza atentia pe colaboratorul cel mai important sau partenerul de viata. Miercuri si joi o realizare care vine pe cai oficiale, o propunere grozava. De joi pot intra intr-o alta etapa profesionala. In weekend muncesc sau se ocupa de interesele lor.

VARSATOR – start bun luni si marti, vor sa iasa in evidenta, nu se mai codesc daca trebuie sa se implice intro actiune. Luna Noua de joi poate aduce o reusita. O problema este rezolvata de altcineva. Calatorii in weekend, atentie la drum.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2022. Vesti amestecate pentru zodii

PESTI – inceput de saptamana fructos mai ales la locul de munca, relatii bune si tot felul de rezolvari. Luna Noua de joi vizeaza un parteneriat, o intelegere care se bate in cuie. In weekend atentie la sanatate si la relatia cea mai importanta in acest moment.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.