Cand vom avea un vaccin impotriva coronavirusului. Raspunsul oferit de Streinu-Cercel

Managerul Institutului “Matei Bals”, Adrian Streinu-Cercel, spune ca pandemia de coronavirus ar urma sa se incheie in 2022, iar un vaccin ar putea sa apara in 2021, “spre toamna”.

Streinu-Cercel a afirmat, intr-un interviu acordat pentru Antena 3, ca omul va castiga, “cu siguranta”, lupta cu coronavirusului, “dar cu pierderi foarte mari”, scrie News.ro.

“Asta depinde strict de intelepciunea noastra, iar aceasta intelepciune nu ne-o poate da nimeni daca nu vrem sa o vedem in noi”, a sustinut el.

Intrebat cand se termina pandemia, el a spus: “Cred ca prin 2022”.
Streinu-Cercel a mai spus ca vaccinul impotriva coronavirului ar putea sa apara in 2021, “spre toamna”.

Publicitate

El a anuntat ca in Romania se va primi o molecula care sa fie folosita in tratarea pacientilor cu COVID-19, dupa ce a fost utilizata si in est, inclusiv in China, precizeaza stirileprotv.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.