Laurentiu Reghecampf, mesaj categoric: “Nu m-am gandit deloc sa plec, nu parasesc pe nimeni”

Aflat in plin scandal de divort cu Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf s-a trezit in mijlocul altui subiect: viitorul antrenor al echipei nationale de fotbal!

Chiar daca presa sportiva scria ca antrenorul de la Universitatea Craiova a depus actele de divort, iar pe primul loc este acum viata sa personala, si cariera de antrenor merge mai departe, iar tabloidele afirma ca acesta s-ar afla pe lista inlocuitorilor lui Mirel Radoi, daca acesta din urma pleaca de la echipa nationala. Totusi, Laurentiu Reghecampf neaga cu vehementa acest lucru.

„Nu-si are rost subiectul, contractul meu cu Universitatea Craiova se intinde pe 2 ani, nu m-am gandit deloc sa plec, nu parasesc pe nimeni, relatia cu patronul este foarte buna, cu echipa, cu oamenii care sunt pe langa echipa. Sunt sub contract, nu-mi place sa discut si nu ma intereseaza acest subiect. Sunt antrenori disponibili, liberi de contract, care au o forta in spate, sunt sigur ca se va lua cea mai buna decizie pentru echipa nationala si fotbalul romanesc”, a declarat Laurentiu Reghecampf, in cadrul unei conferinte de presa.

Citeste si articolul :   Gigi Becali, reactie dura despre coronavirus: "Ba, daca in Biserica sunt 100 de oameni care au coronavirus si se impartasesc, ma duc si eu si...

Universitatea nu se asteapta sa fie contactata de FRF in legatura cu Reghe.

Publicitate

Si daca s-ar intampla, n-ar fi de acord nici macar cu o naveta Banie – nationala, in perioada barajelor de calificare la CM 2022. Mesajul e clar: „Reghecampf are un contract ferm, a inceput o munca si trebuie sa se focusese exclusiv asupra a ceea ce are de facut aici”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.