Un medic ATI rupe tacerea: “Nu mai pot ei de grija voastra… Mai pe romaneste li se rupe”

Sectiile ATI din toate spitalele sunt pline, iar medicii indeamna oamenii sa se vaccineze. Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara a relatat cazul dramatic al unei tinere mame, internata la sectia ATI.

“Ieri o doamna tanara cu un flux mare de oxigen aflata in terapie intensiva de mai multe zile m-a rugat daca poate sa mearga acasa, macar putin ca sa isi stranga copilul in brate . Ar trebui sa stiti si asta cand veti ajunge in terapie intensiva, n-o sa va tina locul nimeni acasa, nici ca mama, nici ca tata, nici ca frate/sora!

Cred ca cu totii ati auzit macar odata vorba aia: “Se putea si mai rau!”

Mare adevar! Zilnic, avem record, dupa record!

Publicitate

Mor sute de pacienti in fiecare zi, au murit mii si din pacate, pacientii aflati in terapie intensiva sunt din ce in ce mai tineri. Cu siguranta in acest timp ati auzit si de vorba: “Asa si, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”

Citeste si articolul :   Doliu in lumea medicala. Epuizat, un medic de la ATI Timisoara, de 28 de ani si-a pus capat zilelor

Ei bine, toti cei care ganditi asa sunteti niste egoisti si dati dovada de multa ignoranta! Singurul lucru pe care-l faceti, este sa cautati vinovati pentru rahatul in care ne aflam!

Dati vina pe politicieni ca nu-si fac treaba, dar vreti sa stiti ceva?! Nu mai pot ei de grija voastra… Mai pe romaneste li se rupe! Si puteti sa fiti siguri ca pentru ei se vor gasi paturi si tratamente si cel mai probabil nu in Romania!

Si atunci intrebarea mea ar fi: Pe ce va bazati de aveti incredere asta ca veti trece usor prin boala si nu o sa ajungeti in spital asteptand un loc?

La UPU, nu o sa-i gasiti acolo pe cei a caror sfaturi le ascultati! Pe ei nu-i intereseaza de binele vostru, daca traiti sau muriti. Aceiasi vorba o au si ei…Ca cea a politicienilor, cea pe romaneste…Mai sus mentionata! Si-au dorit sa iasa in evidenta si au reusit, dovada, sutele de pacienti din unitatile de primiti urgente!

Citeste si articolul :   Seful ATI Romania, adevarul despre cat de eficienta este masca: "Exista o sansa mare sa faci..."

Sunt intrebat adeseori de apartinatorii daca se mai poate face ceva?! Sunt dispusi sa cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat in terapie intensiva cu afectare pulmonara totala!
Dupa, de multe ori nu se mai poate face nimic! Solutia exista! Nu va costa nimic, este gratuita”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.