Puloverele tricotate, tendintele din aceasta toamna

Puloverele tricotate sau nu, se afla in topul preferintelor femeilor dar si  in tendintele din aceasta toamna. Asa ca este timpul sa aruncam o privire mai atenta asupra noilor stiluri pentru aceasta toamna.
Pulover in stil polo
Cardiganele si bluzele sunt acum urmate de pulovere tricotate cu gulere care seamana  cu tricourile cu maneci lungi. Puloverele in stil retro cu model de diamant sunt deosebit de populare, in timp ce modelele tricotate in nuante de bej sau kaki sunt mai putin in trenduri in aceasta toamna. Puloverele polo sunt foarte usor de asortat. Pentru un look casual, acestea pot fi combinate cu blugi si mocasini, cu piele. Dar stai departe de fustele plisate ca partener de styling – deoarece combinatia va arata prea “incarcata”.
Pulover cu model jacquard
Tehnica de tricotat jacquard face posibile modele de tricotaj salbatice si complexe. Astfel in aceasta toamna vom profita din plin de asta. Indiferent daca este vorba de forme zebrate, bufante sau abstracte tot ceea ce este colorat poate fi gasit acum ca model pe pulovere tricotate supradimensionate. Puloverul este destul de neobisnuit si nu poate fi considerat piesa vetimentara standard. Pentru a nu obtine prea mult atunci cand vom purta un astfel de pulover restul stilului ar trebui, sa preia cel mai bine o culoare din partea superioară sau pur si simplu sa combine o parte de baza intr-o piesa atragatoare. Astfel: o fusta de aceeasi culoare sau o pereche simpla de blugi albastri.
Puloverul tricotat
Puloverul tricotat cu model este probabil puloverul clasic prin excelenta, la urma urmei, ne-a insotit in fiecare toamna, iarna, oricat de rece este, inca de cand eram copii. In aceasta toamna, fashionistele poarta tricotaje cu modele sub forma de pulovere de dimensiuni mari, in nuante delicate de alb si crem. Tendinta cu aspect masculin este acum un must-have pentru acest sezon. Este important sa elimini strictetea modelului clasic de tricotat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa-l combini cu cizme de piele intoarsa si groase sau cu o fusta medie leopard si adidasi.
Pulover cu umeri supradimensionati
Focalizarea pe zona manecilor ramane, umerii accentuati in stilul anilor 80 functioneaza bine si sub forma de pulover. Efectul volumului se realizeaza cu maneci bufante. Stileaza un pulover cu manecile voluminoase cu o pereche de blugi skinny.
Puloverul fin din tricot cu guler
Puloverul tricotat fin  cu guler a devenit cel mai important element de baza din garderoba noastra in sezonul trecut de iarna. Nimic nu se va schimba in 2020, acum pur simplu nu il purtam doar in negru clasic, ci si in culori neutre subtile sau in culori stralucitoare precum portocaliul. Asorteaza poloverul fin tricotat cu guler la o fusta scurta sau medie si o haina XXL (oversize). Daca esti o persoana care suporta frigul mai bine poti sa-l asortezi cu o pereche de jambiere negre , fusta scurta, si o geaca de piele.

Autor