Arata elegant! Pentru femeile de peste 50 de ani: frumoase, luminoase si la moda

Acum traim intr-o perioada in care femeile la orice varsta pot arata extraordinar. La urma urmei, varsta nu este o eticheta pe care sa o atarni daca ai trecut de 50 de ani.

Cu toate acestea, nu toate femeile inteleg ce este potrivit si ce nu este potrivit la varsta lor. Prin urmare, am facut o selectie de look-uri elegante, care va vor ajuta sa rezolvati aceasta problema pentru a fi mereu la moda.

O pelerina stralucitoare cu o croiala asimetrica a adaugat originalitate imaginii. Pantalonii albi au echilibrat culorile vibrante si bogate ale tricoului si a pelerinei, in timp ce accesoriile si incaltamintea au adaugat eleganta.

Publicitate

Un tricou alb si blugi albastri sunt o tinuta de baza pe care fiecare femeie ar trebui sa o aiba in garderoba ei, indiferent de varsta. Aspectul este completat de o jacheta, pantofi confortabili si o esarfa stralucitoare la gat.

Tricoul este de mult timp un must-have, pentru ca este combinat cu multe elemente vestimentare. Versiunea clasica este o tricou, blugi si o jacheta.

Citeste si articolul :   Ies la iveala detalii cutremuratoare din dosarul lui Alez Bodi: „Victimele erau sechestrate si supuse unor violente extreme"

Fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba un model de baza de blugi care sa poata fi purtat cu orice. De exemplu, purtati o jacheta bogata in culori, o bluza alba si accesorii stralucitoare.

O bluza eleganta cu dungi verticale cu maneci frumoase se potriveste cu pantaloni drepti albi si sandale bej cu toc confortabil. O geanta de mana stralucitoare va adauga originalitate imaginii.

O rochie lunga cu un imprimeu interesant va ascunde perfect toate defectele, este confortabila de purtat si arata foarte elegant. Un must have pentru fiecare femeie matura.

O tinuta discreta este intotdeauna relevanta. Blugii de culoare inchisa, o bluza alba, pantofi confortabili de nuanta neutra si o geanta de mana sunt o imagine eleganta si laconica.

Fustele pantalon sunt din nou la moda. Cu ajutorul lor, puteti crea nu numai o imagine pentru fiecare zi, ci si una de seara. Trebuie doar sa alegeti topul si accesoriile potrivite.

Pantaloni deasupra gleznei. Se potrivesc bine cu bluze si jachete de matase.

Citeste si articolul :   Puloverele tricotate, tendintele din aceasta toamna

Salopeta poate fi purtata nu numai de tineri, ci si de doamne la o varsta eleganta. Alegeti acest articol vestimentar in negru si asortati-l cu o jacheta usoara.

O camasa neagra cu imprimeuri si pantaloni albi sunt un set minunat care poate fi completat cu orice accesorii.

Puteti arata elegant, relevant si frumos la orice varsta. Principalul lucru este capacitatea de a combina totul corect.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.