Veste trista, din pacate! Petrisor, baiatul de 14 ani disparut de 6 zile la Vaslui, a fost gasit fara suflare. Ce s-a intamplat

Petrisor Sebastian G., de 14 ani, a fost gasit fara viata in comuna Hoceni, dupa ce fusese dat disparut acum 6 zile. Baiatul a disparut din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, iar apropiatii sai nu aveau nici cea mai vaga idee unde ar putea fi.

Marti seara, dupa 6 zile de la disparitie, trupul fara viata al baiatului a fost descoperit pe raza comunei Hoceni. Din primele informatii, se pare ca baiatul a fost ucis. Politistii au deschis deja dosar penal pentru omor si au demarat cercetarile specifice.

Minor de 14 ani, gasit mort la 6 zile de la disparitie

Politistii informau ca un copil de 14 ani a disparut de acasa, din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, iar familia a cerut ajutorul Politiei.

Publicitate

Baiatul, spun apropiatii, a plecat voluntar de la domiciliu, dar nu s-a mai intors si nimeni dintre apropiati nu banuie unde ar putea fi.

La data de 25 februarie a.c., polistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Husi, au fost sesizati cu privire la faptul ca, Gaita Petrisor S., in varsta de 14 de ani, din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, judetul Vaslui, ar fi plecat in mod voluntar de la domiciliu in data de 23 februarie a.c. si nu a mai revenit.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Decizie fara precedent. Coreea de Sud trimite 2.000.000 de teste pentru Covid-19 catre Romania

La data disparitiei, minorul purta un hanorac de culoare neagra si pantaloni de culoare albastra. Era incaltat cu o pereche pantofi sport rosii.

Politistii anuntasera, la momentul disparitiei, ca desfasoara “activitati specifice”, pentru gasirea acestuia, scrie observator.tv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.