Au aparut primele imagini cu Laurentiu Reghcampf si iubita. Anamaria Prodan a reactionat

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghcampf se apropie de despartirea finala. Dupa ce s-au iubit mai bine de 15 ani, Reghe si-a oficializat noua relatia si curand va deveni tatic

Laurentiu Reghcampf si iubita, primele imagini impreuna

In presa mondena se vorbeste tot mai mult despre faptul ca Reghe ar avea o noua iubita. Jurnalistii de la Spynews au reusit sa faca rost de cateva fotografii cu cei doi indragostiti. Acestia par foarte fericiti.

Publicitate

Anamaria Prodan, declaratii grave

Publicitate

Anamaria Prodan a dat de inteles ca a vazut imaginile cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf, in presa si a avut o prima reactie pe Instagram.

„Multumesc tuturor pentru mesaje. ❤️❤️❤️Luni am sa postez declaratia oficiala a familiei mele si am sa anunt decizia noastra cu privire la LAURENTIU REGHECAMPF!”, a notat Anamaria Prodan pe retelele de socializare.

Cele mai recente date spun ca Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc s-ar fi mutat impreuna in apartamentul acestuia din Craiova, unde antreneaza, si ca noua partenera ar fi deja insarcinata cu o fetita. Lucrurile se pare ca au evoluat rapid, iar cei doi s-ar pregati sa se casatoreasca, dar asta dupa ce Reghe va rezolva cu divortul cu Anamaria Prodan.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf a rabufnit: "Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine"

Femeia cu care se zvoneste ca Laurentiu Reghecampf ar trai o noua poveste de iubire e originara din Deva si are 29 de ani.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.