Gigi Becali, revoltat: “Du-te ma la spital si gata. Anul trecut pe vremea asta aveam 3 000 de sicrie. “

Gigi Becali lanseaza un nou atac la adresa guvernantilor dupa ultimele masuri adoptate.

Latifundiarul nu este de acord cu decizia prin care cluburile la care au fost depistati jucatori infectati cu coronavirus au fost izolati, iar meciurile au fost suspendate. Gigi Becali aduce acuze grave oficialilor.

“Nu e chiar linistit pentru ca trebuie sa vedem cum evoluam in Europa League, daca ne calificam in grupe. Asta este important pentru ca banii conteaza.

Finalul de sezon din Liga 1…noi traim intr-o tara in care oamenii nu au inteligenta. Oamenii de la conducere sunt fara inteligenta. Cum se pun acolo…nu stiu! Nu trebuie multa inteligenta sa gandesti logic.

14 zile, 5 zile, carantina. Nu au minte la cap. Parca sunt handicapati, copii de 5 ani. Sunteti nebuni? Lasa, ma, viata sa mearga inainte.

‘Pai stai sa vezi..focar!’ Care focar, ma? Noi avem 2 000 de morti in 7 luni, altii intr-o zi au avut atatia.

Citeste si articolul :   Cine este femeia din Alba care s-a stins la 39 de ani, din cauza noului virus. Ce spune sora sa si medicul Dan Crainic

Ce are? Covid! Cati? 1200 pe zi. Pai, cati mor? 2, 3, 7. Sa ii invete pe oameni ce tratamente sa ia si sa ia de acasa tratament. Ce atata, noi nu mai jucam fotbal 7 zile. Ce ai cu Dinamo? Lasa-i sa joace. Cati sunt sanatosi, 3? Pe teren!

Ce treaba avem noi cu DSP? Du-te ma la spital si gata. Alt director, alt doctor. Stau milioane de oameni in loc. Toata ziua, sa vezi ce pericol. Ce pericol? Cati avem, 1 200? La spital!

Faceti, ba, spitale in corturi, dupa luati Vitamina C, Zinc, lasa ca le dau eu idei, stiu cu ce s-au vindecat. Toate cazurile sunt la fel.

Ce regim, ma, daca au murit 2 000 de oameni? Anul trecut pe vremea asta aveam 3 000 de sicrie. “, a declarat Gigi Becali.

Autor