Simona Halep, victorie impotriva polonezei Iga Swiatek la Australian Open. Pe cine va intalni in sferturi

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

Simona Halep si Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) se vor intalni in sferturile de la Australian Open, intr-un meci care va avea loc pe 16 februarie, organizatorii urmand sa anunte luni ora de start

Simona Halep a ajuns la o cifra incredibila! Victoria cu Iga Swiatek a fost victoria 100 la un turneu de Grad Slam obtinuta de jucatoarea noastra.

Bilantul intalnirilor directe Halep – Swiatek este 1-1. Romanca s-a impus in 2019, in optimi, la Roland Garros, scor 6-1, 6-0, iar poloneza la urmatoarea editie a competitiei de la Paris, in aceeasi faza, scor 6-2, 6-1, scrie news.ro.

„Sunt multe lucruri pe care va trebui sa le fac diferit pentru ca la Roland Garros meciul a fost foarte rapid. Nu am avut niciun fel de feeling atunci. Ea a fost iute si foarte puternica in acea zi, dar voi uita acel meci. Voi discuta cu echipa mea legat de ce as putea sa fac mai bine, voi incerca sa ma concentrez pe mine, asa cum fac in fiecare zi. Atentia trebuie sa fie pe mine, apoi, daca voi juca un tenis bun, am o sansa”, a spus Simona Halep.

”E o mare provocare, deoarece m-a zdrobit” la Roland Garros, a declarat Halep.

Citeste si articolul :   Alerta la Melbourne! Simona Halep intra in izolare.

”Pana acum am avut meciuri dificile, dar ma bucur ca dupa turul al treilea ma simt mai bine, atat ca joc, cat si fizic. In prima saptamana este vorba, cum spunea Pete Sampras, despre supravietuire, pentru ca nu poti castiga un Grand Slam in prima saptamana”, a mai spus Simona Halep.

Autor