Simona Halep, prima declaratie dupa ce a fost invinsa de Serena Williams: “Cu Serena este greu”

Simona Halep a facut prima declaratie dupa meciul cu Serena Williams. Jucatoarea noastra a spus ca Serena a meritat sa castige meciul de marti, din sferturile de finala ale turneului Australian Open.

’’A fost un meci foarte bun facut de Serena, a jucat un tenis foarte bun si a meritat sa castige astazi. Intr-adevar, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am gresit mult cu primul serviciu si nu prea am deranjat-o cu nimic″, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Articolul continuă după reclame

″Am fost aproape, chiar daca scorul nu arata asta foarte mult, cred ca am jucat bine din spatele terenului, m-am miscat bine, dar cand a trebuit sa calc acceleratia, nu am facut-o. Iar cu Serena este greu sa iti creezi un avantaj daca nu joci bine″⁣, a mentionat Halep.

Simona Halep a fost invinsa de americanca Serena Williams cu 6-3, 6-3, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului.

Serena Williams (39 ani, 11 WTA), care a castigat de sapte ori titlul la Melbourne, s-a impus fara mari probleme, dupa o ora si 21 de minute.

Simona Halep si Serena Williams s-au infruntat de 12 ori in circuitul profesionist, americanca avand 10-2 in meciurile directe. In 2019, cele doua s-au intalnit prima oara la Melbourne, in optimi, Serena castigand atunci cu 6-1, 4-6, 6-4.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.