Marturia zguduitoare a mamei copilului de 8 ani, injunghiat in inima de tatal sau

Mama copilului in varsta de 8 ani omorat de tatal sau, Annamaria Takacs, a facut primele declaratii. Femeia, distrusa de durere, a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte.

“Mi-as fi dorit sa-l gasesc si pe el mort, dar ar fi fost prea usor pentru el. Intr-un fel, undeva in sufletul meu simt o bucurie ca traieste si toata viata lui o sa constienzizeze fapta in fata lui. Mai mare pedeapsa ca asta nu trebuie la niciun om.”

Annamaria spune ca babatul a tipat la ea in seara zilei de 25 iulie. Femeia ar fi intarziat la intalnirea dintre cei doi pentru preluarea copilului de catre tata, scrie Ziarul Clujean

“Sunt socata pentru ca el trei zile a umblat cu copilul mort in masina. El a incercat sa-si taie venele cand a vazut ca politia este pe urmele lui. Acum am impresia ca nu l-am cunoscut deloc. Nu pot sa-mi imaginez. De ce nu m-a omorat pe mine?”

Citeste si articolul :   Cine este si cum arata barbatul care l-ar fi rapus pe baietelul de 8 ani din Cluj

Declaratia mamei

Baietelul a fost gasit fara suflare marti dimineata in apropiere de localitatea Filea de Jos. Politistii l-au gasit pe tatal criminal la 3 km de locul faptei. Anchetatorii spun ca micutul era decedat de sambata.

Barbatul a incercat sa-si taie venele in momentul in care a fost capturat.