Cine este si cum arata barbatul care l-ar fi rapus pe baietelul de 8 ani din Cluj

Stirea ca baieteul de 8 ani din Cluj a fost gasit fara suflare intr-un sat de langa Turda, a bulversat intreaga comunitate. Surse judiciare au declarat ca baietelul a fost gasit injunghiat in masina tatalui sau.

Barbatul este de negasit. Acesta este suspect de crima.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

Politia il cauta pe suspect.

Publicitate

IPJ Cluj a anuntat in data de 25 iulie ca un copil in varsta de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasa impreuna cu tatal sau, dar nu s-a mai intors.

Politia a fost sesizata de mama copilului.

Tot din data de 25 iulie tatal baiatului nu mai poate fi contactat.

Publicitate

Cei doi au plecat cu o Dacie Stepway.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, Mihaela Sfiriac, a declarat ca se fac cercetari pentru omor.

„Copilul de 8 care fusese dat disparut a fost gasit decedat intr-o masina pe drumul dintre Lita si Petrestii de Jos. Copilul avea o plaga injunghiata in piept”, a spus Sfiriac.

Citeste si articolul :   Marturia unei suspecte de COVID-19, internata intr-un spital din Cluj: "Injuraturi, si circ, si umilinta..."

Matusa copilului facuse si ea un apel:

”Cautam cu disperare fiul sorei mele Annamaria Takacs, care a disparut impreuna cu tatal lui Takacs Gyorgy in data de 25 iulie 2020. Erau cu un Logan Stepway gri cu numarul: CJ 20 FYU. Daca aveti informatii va rugam sa sunati la 112”

Tatal suspect de crima

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.