Accident grav la Cluj. O femeie si-a pierdut viata si alte 4 persoane se afla la spital

Tragedie la Cluj. Un accident deosebit de grav s-a produs in dimineata zilei de miercuri in judetul Cluj. O femeie si-a gasit sfarsitul si alte 4 persoane au ajuns la spital. Totul s-a intamplat dupa ce un autoturism a efectuat o depasire fara sa se asigure.

Incidentul a avut loc, in apropierea localitatii Baciu, judetul Cluj, dupa ce doua masini s-au lovit puternic. Unul dintre autoturisme a facut o depasire riscanta, potrivit spuselor unor politistii.

Conform Politiei Cluj, un sofer de 47 de ani, din comuna Cornesti, care mergea pe DN1F E81, in afara localitatii Baciu, din directia Zalau spre Cluj-Napoca, ar fi incercat sa depaseasca o alta masina. Acesta a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 42 de ani, din comuna Apahida.

In urma impactului, o femeie de 41 de ani, din comuna Cornesti, pasager in masina care depasea, a decedat. Femeia decedata era sotia soferului care ar fi facut depasirea riscanta.

Alte 4 persoane au fost ranite si au ajuns la spital.

Citeste si articolul :   Romanca decedata in Italia de Covid-19, adusa in tara si inmormantata fara preot. Autoritatile nu au stiut despre transport

Autor