Accident grav in Giurgiu. Au intervenit trei ambulante SMURD, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

Un microbuz in care se aflau 18 pasageri a fost implicat, joi dimineata, intr-un accident in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu. Patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar o femeie de 28 de ani este transportata la un spital din Capitala.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul s-a produs joi dimineata pe DJ 601, in localitatea Bolintin Vale. In accident au fost implicate un microbuz si un autoturism.

Articolul continuă după reclame

„Din primele informatii, in microbuz se aflau 18 persoane, iar in autoturism 7. Dintre acestea, 4 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost preluate de echipajele SMURD si SAJ. Toate persoanele au primit ingrijiri la locul evenimentului, fiind constiente si cooperante, cu traumatisme minore”, au transmis reprezentantii ISU Giurgiu, potrivit Mediafax

Potrivit acestora, o femeie de 28 de ani, pasagera in autoturism, a fost preluata de o Ambulanta si este transportata la un spital din capitala.

Publicitate

La fata locului au intervenit trei ambulante SMURD, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

Citeste si articolul :   Florin Citu, revoltat pe Raluca Turcan: "E toleranta zero, toti romanii trebuie sa respecte legea”

Politistii fac cercetari la fata locului pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.