ULTIMA ORA: Un nou cutremur in Romania. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut loc, in noaptea de miercuri spre joi, in judetul Vrancea, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Potrivit INCDFP, seismul a avut loc la ora 2.58 in judetul Vrancea.

Cutremurul cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs la adancimea de 127 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor Brasov (79 km), Ploiesti (92 km), Bacau (102 km), Galati (113 km), Braila (115 km), Bucuresti (142 km), Pitesti (165 km), Iasi (183 km), Sibiu (193 km).

Publicitate

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.