Aglomeratie mare in Piata Obor din Capitala. Jandarmii au restrictionat accesul

Sute de persoane au mers, vineri, in Piata Obor din Bucuresti pentru a cumpara alimente, fara sa pastreze regulile distantarii sociale. Jandarmii au intervenit pentru a limita accesul persoanelor in piata pentru a preveni raspandirea noului coronavirus.

Sute de persoane au ajuns, vineri, in Piata Obor din Capitala pentru a cumpara diverse alimente. Acestea nu au respectat regulile distantarii sociale, astfel incat a fost nevoie de interventia jandarmilor.

„Impreuna cu reprezentanti ai politiei, politiei locale si ai firmei de paza a pietei, jandarmii au restrictionat accesul prin punctele de intrare in incinta spatiului comercial”, au transmis jandarmii bucuresteni.

Potrivit acestora, accesul in piata se face gradual, iar jandarmii verifica daca oamenii respecta regulile impuse prin ordonantele militare privind motivul parasirii locuintei.

Publicitate

Conform Ordonantei Militare 4, orice persoana care paraseste locuinta trebuie sa detina o declaratie pe proprie raspundere privind motivul deplasarii.

(sursa: Mediafax)

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.