Gest urias facut de Gigi Becali pentru unul dintre “copiii” sai: “Iti garantez eu”

Politistii i-au intocmit fotbalistului de la FCSB un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere. In cazul in care dupa verificari se va constata ca permisul este valid, dosarul penal va fi inchis, iar Florinel Coman va ramane doar cu sanctiunea pentru depasirea vitezei legale.

Gigi Becali, declaratii despre Florinel Coman

“Se poate sa-i dea puscarie 1, 2, 3 ani, e adevarat. E grav, dar nu chiar atat de rau. Daca o sa aiba o cota joasa, eu am grija de copiii mei, o sa joace la FCSB si o sa-i fac 50.000 de euro pe luna. Acum are 20.000, ii fac 50.000.

Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru ca face caterinca, iar un lider nu are voie sa glumeasca. Depinde de familie, de educatia aia de mic copil, de caracterul parintilor.

Publicitate

Vreau sa spun ca Man castiga tot la fel, dar niciodata nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni si oameni, altii mai teribilisti, agresivi, impulsivi. Le-am spus: ‘Il vedeti pe Ronaldo: munca, munca si iar munca’”, a declarat patronul FCSB..

Citeste si articolul :   Ce a spus Gigi Becali dupa acuzatia adusa de Aurel Padureanu

“Nu exista ca cineva sa faca puscarie pentru ca merge fara permis. O sa merg sa vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. rade). Plateai si-ti luai carnetul din Cipru. Credeti ca e mare lucru de luat un carnet? Platesti aici 1000 de euro si conduci. Dosarul asta e adevarat. Prima data sa se faca acolo ancheta, in Ucraina, ca a fost laut prin frauda si ce vina are el. El l-a luat in Ucraina, sa se duca politia acolo sa faca ancheta.

Imi pare bine ca s-a intamplat asa. Sa vorbim si lucruri pozitive. E foarte bine ca s-a intamplat asta, sa se invete minte si sa joace fotbal, pentru ca el nu stie sigur daca e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu ‘Stai linistit, carnetul e valabil in Romania, iti garantez eu’.”, a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali l-a sunat pe jucator.

”L-am cautat pe Florinel sa discut cu el si sa-l mai linistesc. I-am spus ca sunt alaturi de el si l-am rugat sa nu se uite pe la televizor si pe site-uri in aceste zile.

Citeste si articolul :   Coronavirus: 2.752 cazuri de COVID-19 si 87 de decese, de marti pana miercuri

El este unul dintre jucatorii mei foarte importanti din echipa. Din punctul meu de vedere el trebuie sa joace in urmatorul meci de campionat. Trebuie sa fie barbat si sa treaca peste acesta problema. De ce sa nu joace?”, a spus patronul FCSB pentru ProSport.

”In cel mai rau caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor si nu este recidivist. Am vazut ca s-a facut atata tam-tam dupa acest caz, dar unii vad ca spun ca nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot sa debiteze unii. Stati linistiti ca Florinel este bine si nu il lasa la greu Gigi Becali”, a mai spus Gigi Becali.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.