Scandal monstru intre Diana Sosoaca si Grigore Cartianu: “Sunteti o nesimtita…”

Un nou scandal iscat de senatoarea Diana Sosoaca. De acasta data cel vizat a fost jurnalistul Grigore Cartianu, in cadrul unei emisiuni de la Realitatea Plus. Cei doi invitati au ajuns sa se certe pe mai multe teme, inclusiv problema minerilor din Valea Jiului.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la actiunile controversate ale senatoarei. Fosta senatoare a declarat ca a participat la mineriada din 25 septembrie 1991.

„Vorbeste un om care a fost batut si de jandarmi si de mineri. Imi aduc foarte bine aminte, ca aveam 15 ani jumatate, cand eram cu capul in jos si mi se dadea efectiv in spate cu bate am observat niste pantofi de lac. Minerii nu au pantofi de lac, deci cine era acolo intre minerii acestia? (…) Aia a fost o lovitura de stat, si-au batut joc de mineri.”

Atunci cand Grigore Cartianu a vrut sa intervina, Sosoaca a inceput sa “vorbeasca” in stilul sau caracteristi. Grigore Cartianu a vrut sa prezinte cateva „neadevaruri” pe care senatoarea le-a prezentat minerilor la Lupeni, dar avocata a intervenit imediat: „Am sa va rog sa va limitati limbajul, daca tot sunteti jurnalist. Mie nu imi spuneti ca sunt neadevaruri!”, a tipat Sosoaca.

Jurnalistul  a mentionat ca unul dintre neadevaruri este ca senatoarea le-a spus minerilor ca in Germania s-au deschis toate minele, ceea ce este total fal. „Minele s-au deschis si la acest moment dumneavoastra sunteti platit de USR!” a tipat Diana Sosoaca. „Asta e o calomnie!” a continuat Cartianu.

Limita a fost atinsa in momentul in care Diana Sosoaca a spus despre Grigore Cartianu ca „isi trage radacinile” din fosta Securitate si ca „de-a lungul timpului a supt de la Voiculescu, apoi de la Patriciu, acum a devenit mulgatoarea USR. Putoarea la putoare trage”.

„Nu va e rusine sa invocati aceste minciuni? Cum adica Securitate? Sunteti o nesimtita. O nesimtita ordinara!” a reactionat nervos Grigori Cartianu. Din acel moment au inceput sa vorbeasca unul peste celalalt.

Jurnalistul a mai spus ca senatoarea a comis o incalcare a legii in Valea Jiului pentru ca nu a purtat masca si s-a imbratisat cu oamenii din multime.

„Cineva care nu cunoaste legea, nici macar limitele jurnalismului.”, a raspuns Sosoaca.

„Nu fiti mahalagioaca! Nu e in stare sa asculte o fraza pana la capat!” a raspuns Cartianu nervos de faptul ca a fost intrerupt din nou. Dupa un schimb de replici Diana Sosoaca a parasit emisiunea.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.