Cum a reactionat Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, la necazul Margheritei. „Dumnezeu nu doarme!”

Ionita de la Clejani mai are o fiica dintr-o alta relatie. Ramona Manole, fiica nelegitima a lui Ionita a avut o viata grea. Plecata la Londra, a fost nevoita sa cerseasca pe strada pentru a avea ce manca, dar roata destinului s-a intors deodata si acum are o viata frumoasa si decenta. La polul opus se afla Margherita, autoarea unui accident sub influenta substantelor interzise.

Chiar daca a trecut prin multe greutai, Ramona, cu ajutorul vocii sale a reusit sa isi construiasca, singura, fara ajutorul nimanui, o cariera muzicala departe de meleagurile natale. Coincidenta sau nu, artista a lansat chiar in acest weekend o piesa cu un titlu destul de sugestiv, daca este sa ne luam dupa scandalul in care sunt implicati Clejanii: „Mandru-i tata cand va vede”.

Publicitate

Asa cum era de asteptat, nu a durat mult pana cand internautii au facut conexiunile titlului piesei cu situatia in care se afla Ionita de la Clejani, din cauza Margheritei, astfel ca fanii Ramonei au felicitat-o pentru demnitatea si caracterul pe care le-a afisat de-a lungul anilor.

Citeste si articolul :   Fulgy, scandal urias in fata casei: "Chem smecherii"

„Bravo Ramona, jos palaria! O fata cu demnitate, care ai crescut amarata fara tata si nu te-ai facut de ras ca Margherita. Isi merita soarta ca prea mandru era tatal tau de ea. Dumnezeu nu doarme!”

Publicitate

Si chiar daca Ramona a primit zeci de comentarii de genul celui de mai sus, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani a preferat sa stea departe de scandalul in care este implicata sora sa vitrega, prin pastrarea tacerii, scrie fanatik.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.