Gigi Becali il ataca dur la liderul AUR: “Nenea Simion, esti prea mic”

George Simion, copresedintele AUR a declarat ca Becali nu i-a oferit un sediu pentru Alianta, cum a spus patronul FCSB, ci “a spus-o doar asa, in stilul lui”. In replica, Becali spune ca discutia a fost purtata cu Claudiu Tarziu, celalalt lider AUR.

„Stilul meu este adevarul. Domnul Simion este in eroare. Sunati-l pe domnul Claudiu Tarziu, sa va spuna daca nu cumva si acum activeaza, el si nevasta lui, in acel birou, in fiecare zi. Sunati sa vedeti daca minte Becali sau nenea Simion. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat acel birou lui Claudiu Tarziu si sotiei lui, ca ea e nu stiu ce pictorita, avea nevoie sa picteze pe acolo sau ce fac ei.

Stie el, nenea Simion, stilul lui Gigi Becali…. Nenea Simion, esti prea mic copil ca sa stii care e stilul lui Gigi Becali!Gigi Becali spune adevarul pur. Habar nu aveam cine e Claudiu Tarziu. A venit la mine la Palat si mi-a propus nu stiu ce functie in AUR. I-am zis «Bai baiete, nu ma intereseaza pe mine o functie la voi in partid, ca nu mai fac politica!». Zicea sa fiu vicepresedinte.

Pai cum sa fiu vicepresedinte eu la Simion? Nu s-a nascut Simion ca sa fiu eu vicepresedintele lui. Gigi Becali va fi numai presedinte, pana la moarte”, a spus Gigi Becali la Romania TV.

“Nu e adevarat. A spus-o in stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blanari, dumnealui la etajul 3. Singura discutie pe care am purtat-o la un moment dat, pentru ca nu stiam cu cine sa vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam sa il punem. Aveam o campanie in derulare. Asta era in 2018, AUR a aparut in decembrie 2019. Ma refer la partid. Ii intelegem stilul, de multe ori expansiv. E in stilul lui. Eu am urmarit, ca ceilalti romani, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare”, a declarat George Simion, potrivit GSP.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.