Diana Sosoaca ataca din nou: “Bai, fetita, baga-ti mintile in cap”

Senatoarea Diana Sosoaca ii ataca pe rand pe toti fostii colegi. Dupa George Simion, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, a venit randul viceliderul grupului partidului de la Senat, Rodica Boanca.

Sosoaca s-a dezlantuit intr–un live pe Facebook.

„Exista acum o madam profesoara, va arat mesajele ei ce frumos si plina de admiratie, in care imi da mie lectii, ea o necunoscatoare de legi. Habar nu are pe ce lume e in Parlament. Bai, fetita, baga-ti mintile in cap, du-te mai intai, fa facultatea de drept cum am facut-o eu cinci ani, lucreaza tu cum am lucrat eu. Si in momentul ala sa ai tu tupeu sa-mi faci mie observatii, tanti profesoara, care nici nu stii care sunt limitele demnitatii tale, parlamentare, ca de altele nu mai vorbesc. De acum sa vorbesti cu cei de teapa ta! Si voi toti, ailalti din partidul ala!”, a spus Diana Sosoaca.

Publicitate

Astfel, singurul parlamentar AUR profesor este Rodica Boanca (39 de ani).

Aceasta a fost aleasa senator de Ialomita si este viceliderul grupului AUR de la Senat. Femeia nu a vrut sa vorbeasca despre Diana Sosoaca.

Citeste si articolul :   Claudiu Tarziu, copresedintele AUR, prima declaratie dupa excluderea Dianei Sosoaca: "Ce mai freamat, ce mai zbucium...”

„Nu, nu intru in polemica asta. Daca vreti vorbim despre educatie, despre problemele agriculturii. Cu mii de scuze, cu mare drag discutam despre altceva, scandalul nu este punctul meu forte”, a declarat Rodica Boanca pentru Libertatea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.