Aurel Padureanu, revoltat, la o luna dupa decesul Corneliei Catanga: „A promis Becali ca ne ajuta. N-a facut nimic….”

La o luna de la decesul cantaretei Cornelia Catanga, Aurel Padureanu si fiul lor au fost evacuati din casa pe care proprietarul a vandut-o. Sotul regretatei artiste se confrunta cu probleme mari financiare .

Lautarul este revoltat pe toti cei carora le-a cerut ajutorul, dar care i-au intors spatele. Aurel Padureanu a declarat ca nu ii poate ierta pe cei care au refuzat sa il ajute.

Aurel Padureanu, dat afara din casa.

„Ma duc la cimitir in fiecare zi. (…) Asta e tara, nu avem ce sa facem. Pacat ca o asa personalitate nu a putut sa fie inmormantata in conditii umane. Maine se implineste 1 luna de cand a murit (…) .Au promis astia. A promis si Becali ca ne ajuta. N-a facut nimeni nimic. A vandut casa proprietarul si ne-a dat afara. Nu discuta cu tine”, a declarat Aurel Padureanu la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Cum a reactionat Gigi Becali?

Gigi Becali a marturisit ca nu o cunostea pe Cornelia Catanga, iar pe Aurel Padureanu l-ar fi vazut o singura data, in urma cu 40 de ani la un spectacol muzical. Mai mult decat atat, patronul echipei de fotbal Steaua a declarat ca nu il intereseaza reprosurile pe care lautarul i le aduce si chiar isi doreste ca numele lui sa nu fie asociat nicio clipa cu cel al lui Aurel Padureanu.

Citeste si articolul :   Verisoara Corneliei Catanga, prima declaratie dupa inmormantarea artistei: „A fost inmormantata ca un caine."

Gigi Becali a mai spus ca daca ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci si-ar fi oferit ajutorul cu mult inainte sa-i fi fost cerut, dar in aceasta situatie, singurul ajutor pe care i l-ar da lui Aurel Padureanu si fiului sau ar consta in doua locuri la unul dintre caminele pe care acesta le detine in Capitala.

Sotul Corneliei Catanga a declarat ca, desi a reusit sa stranga bani ca sa se mute intr-un apartament cu chirie, se confrunta cu foarte multe lipsuri financiare carora nu reuseste sa le faca fata.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.